MäklarOfferter

Med över 15 års erfarenhet inom försäljning och service är jag en erfaren och passionerad mäklare. Mitt mål är att göra din bostadsaffär till en exceptionell upplevelse, med medvetenhet om att det för de flesta är den livsviktigaste affären i livet. Jag strävar alltid efter att du ska få det högsta möjliga priset för din bostad, och med noggrannhet och hög kvalitet i varje steg av processen strävar jag efter att överträffa dina förväntningar.

Jag har utvecklat unika förmågor genom åren, och mitt starka nätverk ger mig en fingertoppskänsla för marknaden. Varje affär behandlas med skräddarsydd uppmärksamhet för att matcha dina specifika behov och önskemål.

Nöjda kunder är kärnan i mitt arbete, och jag ser fram emot att använda min erfarenhet och engagemang för att guida dig genom varje steg av din livsviktiga bostadsresa.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Pejman Gol, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Pejman Gol samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Pejman säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning betraktas av mig som ett unikt projekt där varje bostad har sina specifika behov och målgrupper. Jag lägger ner stor möda på att följa upp mitt arbete kontinuerligt och lovar att göra allt i min makt för att säkerställa en snabb och trygg försäljning med ett högt försäljningspris. Min tillgänglighet sträcker sig alltid via telefon och SMS, så om du har några frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta mig när som helst.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Professionell presentation och fotografering: Varje bostad är unik och förtjänar att presenteras på bästa möjliga sätt. Genom professionell fotografering och noggrant utformade presentationer strävar jag efter att skapa ett attraktivt första intryck.

Online-annonsering och sociala medier: Jag utnyttjar kraften i online-plattformar som Hemnet samt vår egna hemsida. Dessutom inkluderar jag marknadsföring via sociala medier för att engagera och locka potentiella köpare.

Traditionella marknadsföringsmetoder: För att täcka alla baser inkluderar jag tryckt marknadsföring genom broschyrer och flygblad för dem som föredrar mer traditionella informationskällor.

Visningar: Att ge potentiella köpare möjlighet att uppleva bostaden personligen genom regelbundna öppnavisningar och eventuella privatvisningar stärker känslomässiga kopplingar och underlättar beslutsprocessen.
Nätverk och samarbeten: Genom mitt etablerade nätverk av potentiella köpare, mäklarkollegor och andra branschpartners skapar jag möjligheter för synergier som kan gynna försäljningen.

Uppföljning och kundrelationer: Öppen kommunikation och noggrann uppföljning är grundläggande. Att hålla köpare och säljare informerade och engagerade genom hela processen är avgörande för en framgångsrik försäljning.
Min strategi är flexibel och anpassas efter varje bostads unika egenskaper för att maximera exponeringen och skapa en framgångsrik och smidig försäljningsprocess.

Rekommendationer (0)

Pejman har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Pejman som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Pejman Gol

Pejman jobbar som mäklare i Alvik, Traneberg, Norra Ängby, Mariehäll, Blackeberg, Södra Ängby, Abrahamsberg, Äppelviken, Riksby, Beckomberga m.fl.

Objekttyper

Pejman förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Pejman erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Pejman

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Pejman

Pejman Gol är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Bromma
Stjärna5/5
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling BrommaBrommaplan 403, 168 76 BrommaBrev bromma@lansfast.seTelefon 08 - 562 887 50
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare