Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Patrik Sjödin, Mäklare på Norrlandsmäklarna
Toppmäklare

Patrik
Sjödin
Mäklare på Norrlandsmäklarna

5 av 5 i betyg

Om Patrik Sjödin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Patrik?

Jag har 10 års erfarenhet som fastighetsmäklare från Oslo, Malmö och Sundsvall. Målmedvetenhet och närvaro i fokus har genererat hundratals bostadsförsäljningar med nöjda och återkommande kunder.
Jag beskrivs som förtroendeingivande och jordnära, med stor känsla för affärer och med en ständig vilja att driva affären framåt.
Jag är född och uppvuxen i Sundsvall, har en stor lokalkännedom och kan gatorna som i min egen ficka.

Vad skiljer Patrik Sjödin från andra mäklare?

I ett samarbete med mig kan du alltid förvänta dig raka besked och tydlighet där varje detalj före, under och efter försäljningen är genomtänkt. Jag är alltid påläst, har hög energi och ligger alltid steget före. Då jag jobbar mot privatmarknaden ser jag till att alltid ha visningar när kunden kan, dvs vardagkvällar och helger. Detta gör att vi maximerar antalet visningsdeltagare vilket ger oss fler budgivare och ett högre slutpris.

Vill du ha en mäklare som tänker kvalitet, är kompetent inom förhandling och som brinner för att göra affärer är jag mäklaren för dig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadspriserna i Sundsvall/Timrå med omnejd har det senaste åren varit två av de kommuner som har ökat mest i Sverige. Det är stor inflyttning i regionen där företagen expanderar och har hög anställningstakt.

Hur marknadsför Patrik sina bostadsförsäljningar?

Jag skräddarsyr marknadsföringen efter bostadens behov. Basen i min objektsannonsering sker på de stora marknadsplatserna, Hemnet m.fl. samt på vår egen webbplats norrlandsmaklarna.se.
Jag kompletterar även marknadsföringen med riktade annonser på Facebook & Instagram - för att på det sättet nå ut till rätt spekulanter till just din bostad.

Jag matchar alltid din bostad med vårt befintliga kundregister innan vi ska lägga ut bostaden till försäljning. På det sättet får vi ett försprång på försäljningen och kan direkt anordna förhandsvisning för de mest intresserade.

Vårt prospekt är stilrent och snyggt i ett behändigt format innehållande foton tagna av proffsfotograf, planlösning samt fakta om bostaden - allt förpackat i en broschyr med ett tjockt matt omslag utskrivet på tryckeri för högsta kvalitet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-05-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Patrik säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Sundsvall
 • Timrå
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Patrik erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
PATRIKS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Patrik Sjödin
är mäklare på

Är du Patrik Sjödin?
Logga in och redigera din presentation här.