Linda Segerdahl, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Alingsås

Linda Segerdahl Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Som mäklare är jag noggrann, driven och vill alltid ge det lilla extra för att du som säljare ska bli 100% nöjd. Jag fungerar som ett bollplank genom hela processen och gör gärna ett extra hembesök för att ni skall känna er trygg med allt från faktainsamling, styling, deklaration etc. Jag läggar även stor tyngd vid att vara så lättillgänglig som möjligt via telefon och mail för att kunna möta upp de frågor och funderingar som uppstår under en försäljning.

Vad skiljer Linda Segerdahl från andra mäklare?

Är en riktig tävlingsmänniska som är målinriktad och som alltid vill prestera på topp. Att jag dessutom är utbildad civilekonom med en magister i service marketing ser jag som ett plus då jag ständigt utvärderar och vill förbättra den tjänst jag erbjuder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hos oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling hittar du duktiga erfarna fastighetsmäklare som kan Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommun. Men också samlad kunskap om det som är allra viktigast när du ska göra ditt livs affär: Trygghet och ekonomi. Vi är en del av Länsförsäkringar, och vi kan erbjuda dig hjälp med kloka lån, vettiga försäkringar och en mer personlig bankrelation. Det kan betyda mycket om du ska sälja din bostad - och kanske planerar att köpa något nytt. Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling!

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

Efter fotografering, styling och faktainsamling sker marknadsföringen först och främst digitalt där den främsta plattformen är Hemnet, därutöver marknadsför vi objekten på vår egen hemsida, våra sociala medier etc. Vi skyltar även alla säljobjekt i våra skyltfönster och i viss utsträckning tidningsannonser i de lokala tidningarna Alingsås Tidning samt Alingsås Kuriren.
Här på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling jobbar vi ständigt med att uppdatera vårt spekulantregister som vi självklart matchar mot de objekt vi lägger ut till försäljning.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-11.

LINDA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Alingsås
 • Vårgårda
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linda Segerdahl har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Segerdahl?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis