Lina Lundberg, Mäklare på Mäklarna Ekström & Co
Toppmäklare

Lina
Lundberg
Mäklare på Mäklarna Ekström & Co

5 av 5 i betyg
Visa Linas rekommendationer

Om Lina Lundberg

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lina?

** Bästa pris till bästa kund! Min absoluta drivkraft är att få ut bästa pris vid försäljningen av er fastighet! Det är även viktigt att hitta bästa kund, så ni som säljare slipper tråkiga efterspel. Med över 60 års som ledande mäklarfirma, har vi både den erfarenhet och det spekulantregister som krävs!

** Tillgänglighet och kommunikation! Min ambition är att alltid hålla er som säljare uppdaterade genom hela processen och vara tillgänglig oavsett när en fråga dyker upp!

** Starkast marknadsföring! Vi kan erbjuda den i särklass starkaste marknadsföringen, både lokalt och i riket, i tryckta och digitala media. Vi hittar kunder lokalt, i övriga landet och från utlandet.

Vad skiljer Lina Lundberg från andra mäklare?

Med mitt personliga engagemang och brinnande intresse för bostäder och inredning ser jag till att Ni får ut det maximala försäljningspriset på er fastighet, med rätt marknadsföring, ett stort spekulantregister och stor lokalkännedom. Detta gör att jag brinner extremt för firman, regionen och er som kunder – det är nöjda kunder som bygger vårt varumärke! Min drivkraft är en styrka för både mig och er som säljare!
Jag finns alltid tillgänglig via min mobil och på mail när jag inte är inne på något av våra kontor. Jag rätar ut era frågetecken så att Ni känner Er trygga hela vägen genom bostadsaffären.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Österlen är ett av Sveriges starkaste varumärken och väldigt attraktivt för våra köpare! Här finns en natur med ett skiftande landskap, med allt från vida slätter med fri utsikt till böljande backar och bokskog. Den geografiska placeringen är perfekt! Nära till flygplatser och Köpenhamn, men samtidigt lite avsides, vilket skapar en unik och lugn atmosfär.

Bostadsmarknaden kan vi allt om, eftersom vi är äldst i gamet. Sedan 1956 har vi levt i den! Under det senaste årtiondet så har vi både varit med om en finanskris (2008), en nedåtgående marknad (2010-2013) och en uppåtgående marknad då det är lätt att sälja hus igen (2014-).

Hur marknadsför Lina sina bostadsförsäljningar?

Vi på Mäklarna Ekström marknadsför våra försäljningsobjekt på ett unikt vis. Sättet vi marknadsför ditt boende är av de främsta faktorerna där vi verkligen skiljer oss från konkurrenterna:

** Annons i vårt eget bostadsmagasin r.o.k (rum & kök). Den når både tillresta spekulanter och de som bor i regionen.
** Annons i rikstidning.
** Extra banner-annons på Internet.
** Kontakt med vårt spekulantregister (inte bara lokal kundkrets!)
** Profilering i sociala medier.
** Stans största skyltfönster på gågatan (och på bankerna).

Ps: all marknadsföring är inkluderad i arvodet och vi tar inga fasta avgifter, utan tar all risk. Vi tar bara betalt när vi har en lyckad försäljning!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-15.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Lina säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Kristianstad
 • Simrishamn
 • Sjöbo
 • Tomelilla
 • Ystad
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Lina erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
LINAS prospekt

Lina Lundberg
är mäklare på

Är du Lina Lundberg?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis