Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Karl-Johan Svensson, Mäklare på Bostad&Co

Karl-Johan
Svensson
Mäklare på Bostad&Co

Om Karl-Johan Svensson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Karl-Johan?

Jag hittar rätt köpare till din bostad och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet av komplexa bostadsaffärer! Det är skillnaden som gör skillnaden om något är på väg att gå fel... där någon annan tappar affären, kan jag rädda den! Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd med din affär och är ditt bollplank hela vägen - oavsett hur just din försäljning ser ut, och även efter det att din bostad är såld!

Vad skiljer Karl-Johan Svensson från andra mäklare?

När jag frågat andra om vad de tycker om mig som mäklare svarar de att jag är lyhörd, engagerad, målinriktad och lätt att tycka om. Jag förbereder mig inför varje möte och kontakt och har full kontroll hela vägen. För mig är det viktigt att allt blir rätt och att alla förstår alla stegen genom den komplexa affären. Jag finns alltid tillgänglig för att svara på frågor och jag jobbar hårt för att din affär ska bli så bra som möjligt, för dig!

Statistiken visar att jag är en av Halmstads mest anlitade mäklare och att jag får ut höga köpeskillingar i mina förmedlingar. Ambitionen är att alltid utvecklas och bli bättre!

Hur marknadsför Karl-Johan sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra förmedlingar på egen hemsida, på marknadsplatser som Hemnet och motsvarande samt i dagspress om du vill. Vi är aktiva i sociala medier där alla bostäder annonseras minst en gång på Facebook och Instagram. Hos oss är alla bostäder "guldkorn". Utöver dessa kanaler kan det hända att den dyker upp på Pinterest eller i vår blogg om bostaden är speciell på något sätt och du som säljare tycker att det skulle kunna vara kul! För en förmedling är ju ett samarbete där min roll är att guida dig genom din bostadsaffär, men där vi lägger upp processen tillsammans. Vad som är viktigt för dig är viktigt för mig!

Vi har ett aktuellt och aktivt intresseregister från vilket vi kontaktar alla vars intresse motsvarar din bostad. Utöver detta träffar och pratar vi dagligen bostäder med en rad människor som för egen eller annans del söker bostad!

Bostadsbilderna är tagna av en professionell fotograf som också 3D-fotograferar din bostad. Det ger intressenterna en förståelse för hur bostaden ser ut, känns och hänger ihop och förväntningarna blir rätt när det är dags för visning.

Säljande bostadsbilder skiljer sig från vad som känns hemtrevligt när man bor. Därför samarbetar vi med en stylist. Vi betalar henne för den första konsultationstimmen hos dig! Vår rekommendation är att du tar del av hennes råd eller anlitar henne!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Karl-Johan säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Falkenberg
 • Halmstad
 • Laholm
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Karl-Johan erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
KARL-JOHANS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Karl-Johan Svensson
är mäklare på

Är du Karl-Johan Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.