Joacim Ernstsson, Mäklare på Bjurfors Lund Väster

Joacim Ernstsson Mäklare på Bjurfors

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joacim?

Jag är en trygg och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att lotsa mina kunder genom försäljningsprocessen på ett så bra sätt som möjligt.

Vad skiljer Joacim Ernstsson från andra mäklare?

Genom min idrottsbakgrund som professionell handbollsspelare både utomlands och i LUGI vet jag vad som krävs för att bli bäst samt betydelsen av att vara noggrann och strukturerad i sina förberedelser.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Här möts människor från hela världen för att bl.a. forska, studera eller arbeta. Det gör marknaden i Lund unik och härligt mångkulturell. Omsättningen är hög vilket gör att man som mäklare får en långtgående relation med sina kunder. Ofta hjälper jag samma kund såväl som köpare som säljare.

Inte nog med att Lund är en attraktiv universitetsstad utan staden är även en samlingsplats för stora varumärken samt innovativa forskningsanläggningar vilket lockar många internationella köpare hit. Helheten skapar en attraktiv bostadsmarknad.

Hur marknadsför Joacim sina bostadsförsäljningar?

När du letar efter ny bostad hittar du information om våra bostäder på internet, i dagspress, i lokalpress och i vissa fall direkt i brevlådan eller via olika tidningsmagasin. Vi på Bjurfors marknadsför våra bostäder till salu efter en noggrant strukturerad och bred marknadsföringsplan. Är du registrerad i vårt köparregister Boagenten har du dessutom chans att få exklusiv förhandsinformation om intressanta visningar och bostäder till salu redan innan bostaden annonseras publikt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

JOACIM SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
JOACIM ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Joacim Ernstsson har 2 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Joacim till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Joacim

JOACIM JOBBAR PÅ

Är du Joacim Ernstsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis