Jenny Eriksson, Mäklare på Fastighetsbyrån Ystad

Jenny
Eriksson
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Jenny Eriksson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Jag arbetar efter devisen om att engagemang och hårt arbete är det som gör skillnad i en mäklares insats till ditt högsta möjliga slutpris. Anledningen till valet av yrke är att jag drivs av nöjda kunder och med tillräckligt hårt arbete så vet jag att jag lyckas, med samma inställning går jag in i varje bostadsaffär. Jag drivs av resultat och att sätta ett bestående intryck, vilket ofta är synonymt med nöjda kunder.

Vad skiljer Jenny Eriksson från andra mäklare?

Som nämnt ovan så är mitt främsta redskap hårt arbete, och jag vill tro att jag urskiljer mig på det planet men jag vet ju bara hur jag själv jobbar, och kan bara lita på mig själv och min egen kapacitet. För mig är det viktigaste är att aldrig ge upp, utan fortsätta jobba på även om det går trögt. I en sviktande marknad är det som sagt det enda och viktigaste redskap jag har, tålamod, driv och vilja.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har hela Malmö som min arbetsplats men hjärtat slår lite extra för den västra delarna av Malmö där jag både bor och har mitt kontor. Eftersom jag hela mitt vuxna liv har bott i Slottsstaden/Ribersborg så har jag lärt mig allt om området. Jag kan alla avstånd, var skolorna ligger, var de bästa caféerna och restaurangerna ligger och hur man snabbast och lättast tar sig till resten av Malmö. Det är en stor fördel för mig när jag ska sälja in området till mina spekulanter, inte minst om de kommer utifrån.

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Hur jag marknadsför en försäljning är helt upp till den specifika kunden i fråga men ofta marknadsför jag en bostad i första hand till vårt stora spekulantregister. Det är inte ovanligt att vår köpare finns där. Givetvis använder vi också de vanligaste online-kanalerna som hemnet, hittahem och vår egen hemsida fastighetsbyran.se. Det här med marknadsföring är dock som sagt individuellt och anpassas fullständigt efter mina kunders behov och önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jenny säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Villor
På följande platser
Jenny erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jenny Eriksson
är mäklare på

Är du Jenny Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.