Jennifer Andersson, Mäklare på Fastighetsbyrån Falköping

Jennifer
Andersson
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Jennifer Andersson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jennifer?

Har varit på Fastighetsbyrån Falköping sedan hösten 2011 och trivs jättebra – vi är ett härligt gäng och det är en spännande bransch att jobba i. Mina arbetsuppgifter är väldigt varierade, jobbar som fastighetsmäklare men också mycket administrativt på kontoret. Det är oftast mig ni får en första kontakt med via telefon/mail eller då ni kommer in till kontoret.

Vad skiljer Jennifer Andersson från andra mäklare?

På Fastighetsbyrån i Falköping är vi fyra registrerade fastighetsmäklare och tillsammans har vi över 40 års erfarenhet inom branschen. Vår långa erfarenhet och kunskap är en stor trygghet för både dig som säljare och köpare. Dessutom är vi Falköping mest anlitade mäklare med stort kontaktnät och hög kundnöjdhet!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Bostadspriserna i Falköping fortsätter att stiga och efterfrågan på bostäder är fortsatt stor. Jag är uppvuxen i Gudhem och känner till hela Falköpings kommun väldigt väl. Var skolor och förskolor ligger. Hur nära det är till matbutiker samt vilket serviceutbud samhällena i kommunen erbjuder och mycket mer.

Hur marknadsför Jennifer sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra bostäder i många olika kanaler, allt för att nå så många potentiella köpare som möjligt! På fastighetsbyran.se, hemnet och på vår facebook-sida och instagram. I samråd med säljare beroende av säljobjekt finns ytterligare kanaler. Vi har även ett stort spekulantregister som vi matchar våra bostadsförsäljning med. Spekulanterna får du ett mail/sms/telefonsamtal om vi har ett boende som passar deras sökkriterier!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jennifer säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Jennifer erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jennifer Andersson
är mäklare på

Är du Jennifer Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.