MäklarOfferter

Henric Johansson

Mäklare på Bostad&Co

Henric Johansson
BetygStjärna4,5/5
Bostad&Co

Jag är en av Halmstads mest anlitade bostadsrättsmäklare och kan Halmstads föreningar och områden på mina fem fingrar! Jag förmedlar din lägenhet till rätt köpare och högsta möjliga pris, och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet! Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd med din affär och är ditt bollplank hela vägen - oavsett hur just din försäljning ser ut, och även efter det att din bostad är såld!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Henric Johansson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Henric Johansson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Henric säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har specialiserat mig på bostadsrättsförsäljningar, som skiljer sig en hel del från fast egendom, och har full koll på bostadsrättsmarknaden i Halmstad. Jag har med tiden samlat på mig erfarenhet och ett gediget kontaktnät, och jag blir dagligen kontaktad av intressenter som söker bostad för egen del eller till någon annan. Min ambition är att hjälpa alla jag kan att hitta hem! Jag har hög energi, är målinriktad och finns tillgänglig när du har frågor och funderingar!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra förmedlingar på egen hemsida, på marknadsplatser som Hemnet och motsvarande samt i dagspress om du vill. Vi är aktiva i sociala medier där alla bostäder annonseras minst en gång på Facebook och Instagram. Hos oss är alla bostäder "guldkorn". Utöver dessa kanaler kan det hända att den dyker upp på Pinterest eller i vår blogg om bostaden är speciell på något sätt och du som säljare tycker att det skulle kunna vara kul! För en förmedling är ju ett samarbete där min roll är att guida dig genom din bostadsaffär, men där vi lägger upp processen tillsammans. Vad som är viktigt för dig är viktigt för mig!
Vi har ett aktuellt och aktivt intresseregister från vilket vi kontaktar alla vars intresse motsvarar din bostad. Utöver detta träffar och pratar vi dagligen bostäder med en rad människor som för egen eller annans del söker bostad!
Bostadsbilderna är tagna av en professionell fotograf som också 3D-fotograferar din bostad. Det ger intressenterna en förståelse för hur bostaden ser ut, känns och hänger ihop och förväntningarna blir rätt när det är dags för visning.
Säljande bostadsbilder skiljer sig från vad som känns hemtrevligt när man bor. Därför samarbetar vi med en stylist. Vi betalar henne för den första konsultationstimmen hos dig! Vår rekommendation är att du tar del av hennes råd eller anlitar henne!

Rekommendationer (2)

Henric Johansson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Per K.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Halmstad

Henric vet vad han håller på med och var kunnig i området och i föreningen där jag bodde. Han hade ett nätverk med en köpare sedan tidigare och upplevde honom som väldigt duktig. Rekommenderas!

Josefine B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Halmstad

Jag rekommenderar Henric Johansson som mäklare, allt flöt på bra under försäljningen och han var väldigt hjälpsam. Nöjd!

Lämna omdöme

Här mäklar Henric Johansson

Henric jobbar som mäklare i Halmstad, Falkenberg och Laholm.

Objekttyper

Henric förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt

Arvodestyper

Henric erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Henric förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Henric

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Henric

Henric Johansson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Bostad&Co
Stjärna5/5
Bostad&CoStorgatan 25, HalmstadBrev info@bostadco.seTelefon 035 - 710 95 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare