Henric Johansson, Mäklare på Bostad&Co

Henric
Johansson
Mäklare på Bostad&Co

5 av 5 i betyg
Visa Henrics rekommendationer

Om Henric Johansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Henric?

Jag är en av Halmstads mest anlitade bostadsrättsmäklare och kan Halmstads föreningar och områden på mina fem fingrar! Jag förmedlar din lägenhet till rätt köpare och högsta möjliga pris, och till min hjälp har jag den senaste tekniken, ett gott renommé och en lång erfarenhet! Jag arbetar givetvis för att du ska bli 100% nöjd med din affär och är ditt bollplank hela vägen - oavsett hur just din försäljning ser ut, och även efter det att din bostad är såld!

Vad skiljer Henric Johansson från andra mäklare?

Jag har specialiserat mig på bostadsrättsförsäljningar, som skiljer sig en hel del från fast egendom, och har full koll på bostadsrättsmarknaden i Halmstad. Jag har med tiden samlat på mig erfarenhet och ett gediget kontaktnät, och jag blir dagligen kontaktad av intressenter som söker bostad för egen del eller till någon annan. Min ambition är att hjälpa alla jag kan att hitta hem! Jag har hög energi, är målinriktad och finns tillgänglig när du har frågor och funderingar!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Att bo i Halmstad är att bo i ett semesterparadis, året om! Inflyttningen är positiv och det är inte så konstigt. Här finns hav, skog och natur, en mysig stadskärna, ett par större handelsområden, en väl fungerande kollektivtrafik, välmående närbutiker och mysiga skolor. Halmstad när ett starkt engagemang i en rad frågor och många upplevelseinriktade aktiviteter, det finns en rad smultronställen och goa företagare som jag kan tipsa dig om!

Halmstad är en attraktiv stad med en stark bostadsmarknad!

Hur marknadsför Henric sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra förmedlingar på egen hemsida, på marknadsplatser som Hemnet och motsvarande samt i dagspress om du vill. Vi är aktiva i sociala medier där alla bostäder annonseras minst en gång på Facebook och Instagram. Hos oss är alla bostäder "guldkorn". Utöver dessa kanaler kan det hända att den dyker upp på Pinterest eller i vår blogg om bostaden är speciell på något sätt och du som säljare tycker att det skulle kunna vara kul! För en förmedling är ju ett samarbete där min roll är att guida dig genom din bostadsaffär, men där vi lägger upp processen tillsammans. Vad som är viktigt för dig är viktigt för mig!

Vi har ett aktuellt och aktivt intresseregister från vilket vi kontaktar alla vars intresse motsvarar din bostad. Utöver detta träffar och pratar vi dagligen bostäder med en rad människor som för egen eller annans del söker bostad!

Bostadsbilderna är tagna av en professionell fotograf som också 3D-fotograferar din bostad. Det ger intressenterna en förståelse för hur bostaden ser ut, känns och hänger ihop och förväntningarna blir rätt när det är dags för visning.

Säljande bostadsbilder skiljer sig från vad som känns hemtrevligt när man bor. Därför samarbetar vi med en stylist. Vi betalar henne för den första konsultationstimmen hos dig! Vår rekommendation är att du tar del av hennes råd eller anlitar henne!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Henric säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
  • Falkenberg
  • Halmstad
  • Laholm
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Henric erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
HENRICS prospekt

Henric Johansson
är mäklare på

Är du Henric Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis