MäklarOfferter

Gabriel Augustsson

Mäklare på Le Grand Propriété

Gabriel Augustsson
BetygStjärna4,5/5
Le Grand Propriété

Jag anstränger mig alltid för att utvecklas och utmanas i fastighetsmäklarrollen. Med långsiktigt fokus på bostadsmarknaden levererar jag alltid högsta resultat och energi för att på lång sikt vara den självklara affärspartnern för alla som vill sälja, köpa eller utveckla en bostad.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Gabriel Augustsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Gabriel Augustsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Gabriel säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har erfarenhet från förmedling av över 1 000 bostäder under 10 år som fastighetsmäklare. Här erbjuds du en ovanligt bred erfarenhet som omfattar allt från nyproduktion, bostadsrätter, fastigheter och sjölägen till lantbruk. Alltid med högsta kundnöjdhet.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Hos Le Grand Propriété får du en bred exponering av din bostad på såväl digitala kanaler som tex Hemnet m.fl. Din annons finns på Le Grand Propriété's hemsida men inte minst även våra sociala medie-kanaler. Vi har ett köparregister som samlar köpare intresserade av olika typer av bostäder och vi jobbar också med att söka upp din målgrupp och bearbeta dem i riktade aktiviteter. Allt utifrån vad som är viktigt för dig och din bostad för att lyckas på bästa sätt.

Rekommendationer (4)

Gabriel Augustsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 4 omdömen
Agnetha O.+6 mån.
Sålde fritidshus i Mellösa

Hela Gabriels sätt att uppträda var fantastiskt. Både vi som säljare och kunden fick fullt förtroende för honom under hela processen. All eloge till denna gosse och han rekommenderas verkligen från vår sida!

Jan F.+6 mån.
Sålde villa i Eskilstuna

Gabriel var väldigt energisk och ''på'' som mäklare. Försäljningsprocessen flöt på helt perfekt och jag är nöjd och rekommenderar honom vidare!

Jari A.+6 mån.
Sålde villa i Eskilstuna

Vi rekommenderar absolut Gabriel som mäklare. Han lyssnade på hur vi ville lägga upp det, hjälpte oss vid funderingar och hade koll på läget. Försäljningen kändes personlig, proffsig och han la upp processen på ett exklusivt sätt. Bostaden var lite svår såld men han gav inte upp trots att han fick kämpa. Han uppdaterade oss också hela tiden om hur det gick och vi är mycket nöjda!

Monica A.+6 mån.
Sålde villa på Värmdö

Gabriel var fantastisk! Han var lugn, saklig, vettig och ingav ett bra förtroende. Jag kan rekommendera Gabriel som mäklare - alla gånger!

Lämna omdöme

Här mäklar Gabriel Augustsson

Gabriel jobbar som mäklare i Eskilstuna, Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Katrineholm, Strängnäs, Gnesta, Flen, Gärdet, Gamla Stan m.fl.

Objekttyper

Gabriel förmedlar följande objekttyper.

Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Gabriel erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Gabriel

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Gabriel

Gabriel Augustsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Le Grand Propriété
Stjärna4,5/5
Le Grand PropriétéLinnégatan 28, 114 47 StockholmBrev info@legrandpropriete.seTelefon 08 - 38 87 55
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare