MäklarOfferter
BetygStjärna5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Jag sätter alltid mina kunder i fokus, anpassar min tjänst efter deras behov och strävar alltid efter kvalité i varje steg av processen med högsta möjliga slutpris. En nöjd kund och en lyckad försäljning är min absolut bästa marknadsföring. Därför strävar jag alltid efter långsiktiga kundrelationer och att mina säljare och köpare varmt ska vilja rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Jag har arbetat inom försäljning och kundservice i över sju år och för mig handlar försäljning om så mycket mer än bara sälj. Försäljning handlar om att vinna någons förtroende, ge professionell rådgivning i en enorm affär och kunna handskas med förhandling tills två parter når en överenskommelse där båda känner sig som vinnare.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Frida Dexell, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Frida Dexell samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Frida säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Till skillnad från de små lokala kontoren som ofta är franchisetagare sitter jag på samma kontor som alla mina kollegor som jobbar över hela Göteborg. Detta ger en oerhörd trygghet och stryka vid din försäljning. Det ger ökad kompetens, bättre tillgänglighet men framförallt fler potentiella köpare eftersom att jag kan slussa spekulanter från hela Göteborg och inte bara där jag är lokal mäklare. Vi bland få mäklerier har också förmånen att få följa våra kunder vilket ger en bättre helhetstjänst istället för att jag ska skicka mina kunder vidare till någon de aldrig har träffat.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är allt, syns man inte så finns man inte. Därför skyltar jag alla mina försäljningar med mitt ansikte, namn och telefonnummer direkt till mig på. Din bostad syns också i sociala medier med digital marknadsföring för att träffa den specifika målgruppen som söker aktivt nu. Jag matchar din bostad i vårt kundregister med liknande försäljningar. Det kan tyckas onödigt och i många fall vara ett irritationsmoment med all post som dimper ner i bredlådan. Faktum är att jag skickar enbart adresserad reklam och i de fallen där de potentiella köparna inte aktivt letar på Hemnet träffar jag dem i brevlådan. Vi har konstaterat at 70% flyttar inom samma område och tillhör ofta en passiv kundgrupp. För att nå maximalt betalt vid försäljningen måste man vända sig till dessa potentiella köpare också. För att marknadsföra din bostad och inte mäklaren skickar jag då ”välkommen på visning” istället för ”nu har vi sålt i ditt område”.

Rekommendationer (7)

Frida Dexell har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 7 omdömen
Hampus O.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Redbergslid

Det var en lätt kommunikation med Frida Dexell och vi upplevde att hon gjorde allt för att sälja vårt objekt. Det märktes också att hon var kunnig!

Jill Å.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Kaverös

Frida tog sig tid att lyssna på mig och var mycket alert på ett positivt sätt. Hon tog in en fantastiskt bra fotograf och Informerade köpare om det jag tyckte var viktigt kring försäljningen. Dessutom så sålde hon till ett bra pris. Nöjd!

Kent-Olof L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Redbergslid

Jag blev jättenöjd och kan absolut rekommendera Frida Dexell som mäklare. Hon skötte försäljningen bra!

Stellan L.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hagen

Jag rekommenderar Frida Dexell som mäklare, jag blev nöjd.

Lämna omdöme

Här mäklar Frida Dexell

Frida jobbar som mäklare i Göteborg, Kungsbacka och Partille.

Objekttyper

Frida förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Frida erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Frida förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Frida

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Frida

Frida Dexell är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Erik Olsson Göteborg
Stjärna4,8/5
Erik Olsson GöteborgOdinsgatan 2, 411 03 GöteborgBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare