Frida Dexell, Mäklare på Erik Olsson Östra Centrum
Toppmäklare

Frida
Dexell
Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Fridas rekommendationer

Om Frida Dexell

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Jag sätter alltid mina kunder i fokus, anpassar min tjänst efter deras behov och strävar alltid efter kvalité i varje steg av processen med högsta möjliga slutpris. En nöjd kund och en lyckad försäljning är min absolut bästa marknadsföring. Därför strävar jag alltid efter långsiktiga kundrelationer och att mina säljare och köpare varmt ska vilja rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Jag har arbetat inom försäljning och kundservice i över sju år och för mig handlar försäljning om så mycket mer än bara sälj. Försäljning handlar om att vinna någons förtroende, ge professionell rådgivning i en enorm affär och kunna handskas med förhandling tills två parter når en överenskommelse där båda känner sig som vinnare.

Vad skiljer Frida Dexell från andra mäklare?

Till skillnad från de små lokala kontoren som ofta är franchisetagare sitter jag på samma kontor som alla mina kollegor som jobbar över hela Göteborg. Detta ger en oerhörd trygghet och stryka vid din försäljning. Det ger ökad kompetens, bättre tillgänglighet men framförallt fler potentiella köpare eftersom att jag kan slussa spekulanter från hela Göteborg och inte bara där jag är lokal mäklare. Vi bland få mäklerier har också förmånen att få följa våra kunder vilket ger en bättre helhetstjänst istället för att jag ska skicka mina kunder vidare till någon de aldrig har träffat.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

I Bagaregården och Östra centrum bemöts jag oftast av varma och jordnära människor som valt att bosätta sig här för att de vill ha närheten till stan men ändå i ett lugnt och naturnära området. Jag upplever näst intill alltid att mina kunder stormtrivs i sina hem och när det blir dags för något nytt är det ofta inom samma område. Bagaregården är ett område som har stått relativt stabilt i både med-och motvind och trots den marknad som råder nu tycker jag intresset på visningar är positivt. Bagaregården är ett fantastiskt roligt område att jobba i och Bagaregårdsborna är duktiga på att förvalta och värma om den tidstypiska bebyggelsen. Östra centrum är ett område som har vuxit och blivit allt mer populärt de senaste åren, en stadsdel jag själv valt att bosätta mig i .

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är allt, syns man inte så finns man inte. Därför skyltar jag alla mina försäljningar med mitt ansikte, namn och telefonnummer direkt till mig på. Din bostad syns också i sociala medier med digital marknadsföring för att träffa den specifika målgruppen som söker aktivt nu. Jag matchar din bostad i vårt kundregister med liknande försäljningar. Det kan tyckas onödigt och i många fall vara ett irritationsmoment med all post som dimper ner i bredlådan. Faktum är att jag skickar enbart adresserad reklam och i de fallen där de potentiella köparna inte aktivt letar på Hemnet träffar jag dem i brevlådan. Vi har konstaterat at 70% flyttar inom samma område och tillhör ofta en passiv kundgrupp. För att nå maximalt betalt vid försäljningen måste man vända sig till dessa potentiella köpare också. För att marknadsföra din bostad och inte mäklaren skickar jag då ”välkommen på visning” istället för ”nu har vi sålt i ditt område”.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-06.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Frida säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Frida erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
FRIDAS prospekt

Frida Dexell
är mäklare på

Är du Frida Dexell?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis