Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Emma Tykeson, Mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg - Nordost

Emma
Tykeson
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Emma Tykeson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emma?

Mäklaryrket har alltid varit mitt drömyrke och att vägleda dig som kund med mitt engagemang är min främsta och viktigaste uppgift. Jag är van att arbeta hårt och nå mina mål och ger alltid 150% tills jag lyckas. Jag drivs av att med min kunskap, engagemang och lyhördhet göra det enkelt och tryggt för dig som vill förändra din bostadssituation och hitta ditt nya drömboende.

Vad skiljer Emma Tykeson från andra mäklare?

Jag ser varje enskild affär som ett unikt projekt där varje kund har olika behov. Jag brinner verkligen för yrket då jag varje dag får träffa nya människor. Tillgänglighet är något som jag tycker är väldigt viktigt då du som kund genomgår din livs största affär. Jag ser det som en självklarhet att vara tillgänglig via telefon, sms eller mejl alla dagar i veckan. Med mycket energi, engagemang och kunskap vägleder jag dig genom affären från start till mål, med målet att du ska känna dig trygg genom hela affären.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi ser en fortsatt stark marknad med hög efterfrågan på bostäder i Östra Centrum. Det har vi noterat genom högt deltagande på visningar och ett stort antal intresseanmälningar på objekt. Med en bra lokalkännedom känner jag till de bästa smultronställena och jag känner också till hur nära det är till alla skolor, restauranger, matbutiker, parker samt kommunikationer.

Hur marknadsför Emma sina bostadsförsäljningar?

Er bostad kommer marknadsföras på flertalet plattformar. Först och främst på vår hemsida Fastighetsbyran.se som dagligen har tusentals besökare. Jag använder mig också av sociala medier för att marknadsföra de bostäder som ligger ute på marknaden för att öka trafiken till annonsen ytterligare och komma åt fler målgrupper. Hemnet m.fl. används vid behov de gånger som inte bostaden säljs på förhand. Annonsen marknadsförs även på storskärm på Swedbanks kontor på Södra Hamngatan 27 där kunder som söker lånelöfte kan se just er lägenhet. Vårat unika spekulantregister används även som en form av marknadsföring där kunder som har varit i kontakt med Swedbank eller med någon på Fastighetsbyrån lagts in i registret.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-06-01.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Emma säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Emma erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Emma Tykeson
är mäklare på

Är du Emma Tykeson?
Logga in och redigera din presentation här.