MäklarOfferter
Daniel Ah-King
BetygStjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling

Välutbildad med gedigen examen i nationalekonomi kompletterat med mäklarutbildning från Företagsekonomiska Institutet så har jag bra koll på både ekonomin och dess påverkan på bostadsmarknaden och dess prisutveckling.

Mitt fokus ligger till 100% på att du som säljare skall vara nöjd med allt från provision, process samt bästa möjliga slutgiltiga resultat för er försäljning.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Daniel Ah-King, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Daniel Ah-King samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Daniel säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Så här skriver några av mina tidigare säljare om mig:

"Rekommenderar Daniel alla dagar! Daniel är lyhörd, tillmötesgående, tillgänglig, lättsam -precis de egenskaper man vill ha hos en mäklare! Jag är mkt nöjd med Daniels insats!"

"Daniel var alltid tillgänglig. Han gav mig kloka råd i de beslut jag behövde fatta. Jag fick hjälp med de kontakter jag behövde för att lösa allt det praktiska. Sammantaget blev detta en mycket positiv upplevelse."

"Jag är väldigt nöjd med Daniels insats som mäklare. Han såg snabbt lägenhetens utvecklingsmöjligheter och kunde förmedla dessa vidare, något som fick betydelse för försäljningen Jag har kunnat fråga om allt jag behövt och Daniel är lätt att kommunicera med. Han har lyssnat lyhört till mina synpunkter och önskemål samtidigt som han har varit målmedveten. Han har gett bra information och snabb återkoppling. Lägenheten såldes redan vid en privat förhandsvisning och Daniels positiva energi gjorde att försäljningsprocessen kändes lätt. Jag kan varmt rekommendera Daniel som gjort ett riktigt bra jobb på ett trevligt och hjälpsamt sätt. "

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Asira.se
Spekulantregister
Sociala medier
Hemnet

Rekommendationer (3)

Daniel Ah-King har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 3 omdömen
Emelie J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Södertälje

Daniel gjorde det där lilla extra för mig under försäljningen som jag uppskattade. Han var lätt få tag i och han följde upp och var väldigt noggrann. Jag är jättenöjd med Daniel som mäklare.

Frank E.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Södermalm

Jag är tacksam att jag fick kontakt med Daniel Ah-King inför min försäljning. Hans engagemang var på topp och han återkopplade alltid snabbt. Jag blev jättenöjd och kan varmt rekommendera Daniel som mäklare. Helt suverän!

Julius B.+6 mån.
Sålde bostadsrätt på Södermalm

Jag rekommenderar absolut Daniel Ah-King som mäklare, han var väldigt tillmötesgående och flexibel. Daniel skötte försäljningen superbra!

Lämna omdöme

Här mäklar Daniel Ah-King

Daniel jobbar som mäklare Östermalm, Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Hammarby Sjöstad, Liljeholmen, Gamla Stan, Norrmalm, Djurgården, Essingen m.fl.

Objekttyper

Daniel förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Daniel erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Daniel

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Daniel

Daniel Ah-King är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
Stjärna5/5
Svensk Fastighetsförmedling SödermalmKatarina Bangata 26, 116 39 StockholmBrev sf.sodermalm@svenskfast.seTelefon 08 - 640 00 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare