Annelie Tapper, Mäklare på Fastighetsbyrån Trosa & Vagnhärad

Annelie
Tapper
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Annelie Tapper

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Annelie?

På Fastighetsbyrån arbetar vi affärsmässigt med engagemang, för att ge våra kunder en trygg och säker affär. Att arbeta för ett företag som ligger i framkant i landet och på den lokala marknaden, gör det möjligt att hela tiden vara uppdaterad på utvecklingen i just vårt område.

Funderar ni på att sälja eller köpa bostad är ni välkomna att kontakta mig, så kan jag med min erfarenhet hitta lösningar som passar just er. Fråga mig gärna om hur du ökar värdet på din bostad inför försäljningen med små enkla åtgärder. Jag har varit verksam mäklare sedan juni 2006. Jag tror inte att det är en slump att Fastighetsbyrån är störst i både Trosa och Sverige, så varför inte ringa den fastighetsmäklare som säljer mest?

Vad skiljer Annelie Tapper från andra mäklare?

Jag anstränger mig alltid för att vara tillgänglig, lyhörd, noggrann, påläst och tillmötesgående.

2017 blev jag nominerad som en av Sveriges 10 bästa mäklare inom Fastighetsbyrån, som är Sveriges största mäklarbyrå. Utgångspunkten för att bli nominerad är baserad på både bra försäljningssiffror, men också att ha nöjda kunder. Min ambition är att både köpare och säljare ska vara nöjda efter avslutad affär.

Jag finns alltid tillgänglig via telefon, sms och mail så har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta mig.

Fråga mig gärna om hur du ökar värdet på din bostad inför försäljningen med små enkla åtgärder. Jag har varit verksam mäklare sedan juni 2006. Jag tror inte att det är en slump att Fastighetsbyrån är störst i Sverige, så varför inte ringa den fastighetsmäklare som säljer mest?

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag bor och verkar i Trosa kommun och håller mig ständigt uppdaterad om vad som sker på marknaden. Funderar ni på att sälja eller köpa bostad är ni välkomna att kontakta mig, så kan jag med min erfarenhet hitta lösningar som passar just er.

Hur marknadsför Annelie sina bostadsförsäljningar?

Vi försöker vara synliga på så många platser som möjligt och Fastighetsbyrån ha ett brett samarbete över hela landet. Er bostadsannons läggs ut på vår hemsida, www.fastighetsbyran.se/kontor/trosa-vagnharad, Hemnet och i vårt skyltfönster. Därutöver matchas er bostad mot vårt stora spekulantregister, där spekulanter som varit på visning av liknande objekt blir meddelade om just er bostad. Vi annonserar även på sociala medier, där vi når ut till specifika grupper som vi vet söker bostad i just ert område.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och vi beställer våra prospekt/broschyrer från ett tryckeri för att få så bra kvalitet som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-04-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Annelie säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Annelie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Annelie Tapper
är mäklare på

Är du Annelie Tapper?
Logga in och redigera din presentation här.