MäklarOfferter

Annelie Tapper

Mäklare på Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån arbetar vi affärsmässigt med engagemang, för att ge våra kunder en trygg och säker affär. Att arbeta för ett företag som ligger i framkant i landet och på den lokala marknaden, gör det möjligt att hela tiden vara uppdaterad på utvecklingen i just vårt område.

Funderar ni på att sälja eller köpa bostad är ni välkomna att kontakta mig, så kan jag med min erfarenhet hitta lösningar som passar just er. Fråga mig gärna om hur du ökar värdet på din bostad inför försäljningen med små enkla åtgärder. Jag har varit verksam mäklare sedan juni 2006. Jag tror inte att det är en slump att Fastighetsbyrån är störst i både Trosa och Sverige, så varför inte ringa den fastighetsmäklare som säljer mest?

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Annelie Tapper, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Annelie Tapper samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Annelie säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag anstränger mig alltid för att vara tillgänglig, lyhörd, noggrann, påläst och tillmötesgående.

2017 blev jag nominerad som en av Sveriges 10 bästa mäklare inom Fastighetsbyrån, som är Sveriges största mäklarbyrå. Utgångspunkten för att bli nominerad är baserad på både bra försäljningssiffror, men också att ha nöjda kunder. Min ambition är att både köpare och säljare ska vara nöjda efter avslutad affär.

Jag finns alltid tillgänglig via telefon, sms och mail så har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta mig.

Fråga mig gärna om hur du ökar värdet på din bostad inför försäljningen med små enkla åtgärder. Jag har varit verksam mäklare sedan juni 2006. Jag tror inte att det är en slump att Fastighetsbyrån är störst i Sverige, så varför inte ringa den fastighetsmäklare som säljer mest?

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi försöker vara synliga på så många platser som möjligt och Fastighetsbyrån ha ett brett samarbete över hela landet. Er bostadsannons läggs ut på vår hemsida, www.fastighetsbyran.se/kontor/trosa-vagnharad, Hemnet och i vårt skyltfönster. Därutöver matchas er bostad mot vårt stora spekulantregister, där spekulanter som varit på visning av liknande objekt blir meddelade om just er bostad. Vi annonserar även på sociala medier, där vi når ut till specifika grupper som vi vet söker bostad i just ert område.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och vi beställer våra prospekt/broschyrer från ett tryckeri för att få så bra kvalitet som möjligt.

Rekommendationer (0)

Annelie har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Annelie som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Annelie Tapper

Annelie jobbar som mäklare i Trosa och Gnesta.

Objekttyper

Annelie förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Annelie erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Annelie

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Annelie

Annelie Tapper är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Trosa & Vagnhärad
Stjärna4,5/5
Fastighetsbyrån Trosa & VagnhäradÖstra Långgatan 30, 619 30 TrosaBrev trosa@fastighetsbyran.seTelefon 0156 - 177 30
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare