Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Andreas Askebäck, Mäklare på Fastighetsbyrån Åre

Andreas
Askebäck
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Andreas Askebäck

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Som före detta idrottsman har jag alltid jobbat resultatinriktat och med högt uppsatta mål. I mitt yrke som fastighetsmäklare innebär det att leverera den bästa tjänsten på marknaden.

Vad skiljer Andreas Askebäck från andra mäklare?

Det som triggar mig i yrket är att sammanföra köpare och säljare och se till att båda parter går igenom affären med positiva erfarenheter. Detta gör jag genom att alltid vara tillgänglig och jobba med stort engagemang. Jag är mäklaren med naturligt sinne för affärer och lever för mottot att det inte finns något som kallas för tur, det är bara gediget och hårt arbete som räknas.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Åre som by är ett fantastiskt ställe både för permanenta och för turister. Här finns verkligen allt som kan tänkas behöva för ett välmående i en fantastisk fjällmiljö. Som boende i byn får jag utöver det yrkesmässiga en bra förståelse över vad marknaden är ute efter och en möjlighet att dela min kunskap om de små ögonstenarna vi har här i Åre. Varje försäljning är unik och med hjälp av min kunskap om området kan jag rikta köpare till rätt objekt och fördelarna med varje bostad.
Bostadspriserna i Åre har fått vara med om en väldigt hög stigning under senaste åren vilket börjar stabilisera sig nu. Jag skulle starkt vilja påstå att marknaden inte är dålig, utan snarare att processen tar längre tid, men oftast med ett gott resultat i slutet av dagen. Idag är det en särskilt hög efterfrågan på villor samt större bostadsrätter anpassat för både turister och permanenta.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Vi syns överallt kort och gott. Själva bostadsannonsen läggs givetvis upp på Fastighetsbyrån.se, vilket är sveriges näst största hemsida för bostadsförsäljning efter Hemnet. Hemnet är något jag rekommenderar till varje säljare då detta är en hemsida som de flesta scrollar igenom och största möjlighet att hitta eran köpare på! Utöver själva exponeringen för annonsen är vi även flitiga med att posta bilder på sociala medier så som Facebook, Instagram.
Samtliga bilder vi tar utförs av professionella fotografer där vårt jobb är att lyfta de fina och unika med varje bostad! Har du som säljare specifika önskemål är det givetvis något vi kommer att anpassa oss efter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-02-15.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Andreas säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Andreas erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANDREAS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Andreas Askebäck
är mäklare på

Är du Andreas Askebäck?
Logga in och redigera din presentation här.