Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Anders Martin, Mäklare på SkandiaMäklarna Danderyd

Anders
Martin
Mäklare på SkandiaMäklarna

Om Anders Martin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anders?

Min stora drivkraft är glädjen att få hjälpa dig som säljare att få så bra betalt som möjligt och att både du och köparen är nöjda.
Jag har lång erfarenhet av att arbeta som fastighetsmäklare och besitter därmed en stor kunskap i ämnet. Jag har varit verksam på samma marknad i många år och har en mycket bra lokalkännedom.
Jag startade SkandiaMäklarna Djursholm för snart 30 år sedan och jag tycker fortfarande att arbetet är lika roligt och omväxlande.

Vad skiljer Anders Martin från andra mäklare?

Med snart 30 år i branschen har jag både kunskap och erfarenhet som få fastighetsmäklare kan mäta sig med. Detta skapar trygghet och inger förtroende. Jag följer dig genom hela affären och finns alltid tillgänglig på telefon.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Danderyds kommun och framför allt Djursholm och Stocksund är eftertraktade områden att bosätta sig i. Det är främst i dessa områden som jag arbetar. Många gånger gäller det att sälja in det spekulanterna inte ser på en visning, dvs förskolor, skolor, kommunikationer, centrum för handel, restauranger, idrottsföreningar etc.
Utbudet är litet och priserna är höga. Just nu sker en korrigering efter flera års uppgång. Det kommer att ta några år innan det stabiliserar sig.

Hur marknadsför Anders sina bostadsförsäljningar?

Nästan oavsett vad en köpare står i begrepp att förvärva, så kan man finna det på nätet idag. Detta gäller även bostäder. Vi finns därför på alla sajter man bör synas på, för att nå så många spekulanter som möjligt. Vi har även ett stort kundregister, från vilket kunderna får löpande information om nya hus som blir till salu. Efter många år i branschen har jag också ett stort kontaktnät. Givetvis har vi proffshjälp när det gäller att sammanställa säljmaterial och övrig information.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2018-03-08.

Anders säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Anders erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANDERS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Anders Martin
är mäklare på

Är du Anders Martin?
Logga in och redigera din presentation här.