Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Sjönära

Sjönära

4,6 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Sjönära Fastigheter Dalarö är ett lokalt mäklarkontor i Dalarö med tre mäklare. Kontoret är en del av Sjönära Fastigheter

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Sjönära
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Linnéa Lund mäklare
Linnéa Lund

Med över sju år i branschen har jag en bred erfarenhet av yrket, olika marknadslägen och bostadsmarknader. Jag brinner för mitt jobb och mina kunder. En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i ditt liv därav är valet av fastighetsmäklare viktigare än du tror. Min ambition som fastighetsmäklare inför varje uppdrag jag åtar mig, att skräddarsy den bästa lösningen utifrån din...

Mäklare Linnéa Lund
Adam Andersson mäklare
Adam Andersson

Som uppvuxen och boende på Dalarö kan jag Stockholms skärgård som min egen ficka och jag älskar livet på sjön. Tack vare det har jag god lokalkännedom vilket jag anser vara en av de främsta styrkorna hos en fastighetsmäklare. Min bakgrund som säljare har gjort att jag alltid är lyhörd för både köpare och säljares önskemål och behov.

Mäklare Adam Andersson
Frida Orre mäklare
Frida Orre

Frida Orre är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Vaxholm, Stockholms skärgård, Tynningö, Österåker, Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, ÅkersbergaÖsterskär.

Mäklare Frida Orre
Mäklarbild saknas
Peter Svensson

Peter Svensson är mäklare på Sjönära i Enköping, Håbo, Norrtälje, Strängnäs, Upplands Väsby, Uppsala, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Mäklare Peter Svensson
Mäklarbild saknas
Camilla Eklund

Camilla Eklund är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Danderyd, Håbo, Lidingö, Norrtälje, Uppsala, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Mäklare Camilla Eklund
Mäklarbild saknas
Mats Öhlin

Mats Öhlin är mäklare på Sjönära och förmedlar fritidshus, villor i Ekerö, Norrtälje, Uppsala och Östhammar.

Mäklare Mats Öhlin
Mäklarbild saknas
Tom Kallstenius

Tom Kallstenius är mäklare på Sjönära och förmedlar fritidshus, tomter, villor i Norrtälje, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Mäklare Tom Kallstenius
Mäklarbild saknas
Eva Petersson

Eva Petersson är mäklare på Sjönära och förmedlar fritidshus, tomter, villor i Haninge.

Mäklare Eva Petersson
Mäklarbild saknas
Theo Dietz

Theo Dietz är mäklare på Sjönära och förmedlar fritidshus, villor i Haninge, Kalmar, Nacka, Oxelösund, Värmdö, Västervik och Österåker.

Mäklare Theo Dietz
Mäklarbild saknas
Hanna Thorén

Hanna Thorén är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter i Norrtälje, Österåker, Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Åkersberga och Österskär.

Mäklare Hanna Thorén
Mäklarbild saknas
Johan Vogel

Johan Vogel är mäklare på Sjönära och förmedlar fritidshus, villor i Norrtälje, Vallentuna, Brottby, Österåker, Husarö, Ingmarsö, Ljusterö, Stockholms skärgård, Åkersberga och Österskär.

Mäklare Johan Vogel
Mäklarbild saknas
Peter Ribbing

Peter Ribbing är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hammarby Sjöstad, Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme, Vasastan och Birkastan.

Mäklare Peter Ribbing
Mäklarbild saknas
Joakim Lundstedt

Joakim Lundstedt är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Haninge.

Mäklare Joakim Lundstedt
Mäklarbild saknas
Birgitta Eklund

Birgitta Eklund är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Norrtälje, Strängnäs, Upplands Väsby, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Mäklare Birgitta Eklund
Mäklarbild saknas
Timo Lönnqvist

Timo Lönnqvist är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, villor i Ekerö, Flen, Haninge, Huddinge, Norrköping, Nyköping, Nynäshamn, Oxelösund, Strängnäs, Södermalm, Tyresö, Vingåker och Värmdö.

Mäklare Timo Lönnqvist
Mäklarbild saknas
Irina Bruzelius

Irina Bruzelius är mäklare på Sjönära och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund.

Mäklare Irina Bruzelius

Är du kontorschef på Sjönära?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.