MäklarOfferter

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
BetygStjärna4,9/5
Kontor6
Mäklare8

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling är den 52:a största mäklarkedjan sett till antal fastighetsmäklare med totalt 8 mäklare fördelat på 6 mäklarkontor.
Begär offertPil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering

Mäklarkedjans samtliga kontor (6)

Jonas Nilsson Fastighetsförmedlings samtliga kontor med kontaktuppgifter, adresser och öppettider.

KronaToppmäklare jobbar här
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Luleå
Stjärna4,9/5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling LuleåStorgatan 9, 972 38 LuleåBrev info@jnf.seTelefon 070 - 282 80 00
KronaToppmäklare jobbar här
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Piteå
Stjärna4,9/5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling PiteåStorgatan 48C, 941 32 PiteåBrev info@jnf.seTelefon 070 - 282 80 00
KronaToppmäklare jobbar här
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Skellefteå
Stjärna4,9/5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling SkellefteåStorgatan 26, 931 32 SkellefteåBrev info@jnf.seTelefon 070 - 282 80 00
KronaToppmäklare jobbar här
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Umeå
Stjärna5/5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling UmeåKaserngatan 2, 903 47 UmeåBrev info@jnf.seTelefon 070 - 282 80 00
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Gällivare
Stjärna5/5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling GällivareVuoskonjärvivägen 13, 982 38 GällivareBrev info@jnf.seTelefon 070 - 282 80 00
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling Kiruna
Stjärna4,8/5
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling KirunaVibratorvägen 17, 981 38 KirunaBrev info@jnf.seTelefon 070 - 282 80 00
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16600+ omdömen

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Jonas Nilsson Fastighetsförmedlings samtliga kontor ligger.

Om Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

2007 grundade Jonas Nilsson mäklarbyrån Jonas Nilsson Fastighetsförmedling i Luleå och sedan dess har företaget vuxit och finns i dag med mäklarkontor i Skellefteå, Piteå, Gällivare och Kiruna. Huvudkontoret ligger kvar i Luleå. Med en unik säljmetod och många nöjda kunder har Jonas Nilsson Fastighetsförmedling sålt bostadsrätter, villor, fritidshus, tomter och kommersiella fastigheter med stor framgång sedan mäklarfirman grundades. Målet är att driva och utveckla fastighetsbranschen och att i varje affärsmoment leverera ett högt kundvärde. Fokus ligger på kunden och mäklare på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling arbetar med stort engagemang, bred kunskap och gedigen erfarenhet för att skapa en lugn och trygg försäljningsprocess med lyckade avslut.

En unik säljmetod

Genom att först publicera information om en kommande bostadsförsäljning på till exempel hemnet.se och på olika sociala medier försöker mäklare på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling få upp ett intresse och en nyfikenhet för bostaden och samla spekulanter till visningarna i ett tidigt skede. När det sedan är dags att lansera försäljningen med bilder och mer information finns redan ett par spekulanter. Jonas Nilsson Fastighetsförmedling ordnar också med fler än en visning av bostaden om det behövs. En hög aktivitetsnivå och många visningar ökar ofta chanserna till en lyckad budgivning.

Duktiga mäklare ger nöjda kunder

Det är viktigt att både säljaren och köparen känner förtroende för sin mäklare och att försäljningsprocessen går rätt till. Fastighetsmäklare på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling arbetar med stort engagemang och hjälper till att svara på alla frågor som säljaren och köparen har. Att vara lättillgängliga och pålästa är en självklarhet för en mäklare på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling. Detta är en trygghet för både säljaren och köparen och ger lyckade bostadsaffärer och nöjda kunder.

Från värdering till påskrivet kontrakt

Försäljningsprocessen börjar med att en mäklare kommer hem till säljaren för en bostadsvärdering. Då beskriver också mäklaren hur Jonas Nilsson Fastighetsförmedlings unika säljmetod fungerar och går igenom alla steg i processen. Säljaren får en preliminär värdering och tips på hur bostaden på bästa sätt kan förberedas inför kommande fotografering och visning. Sedan marknadsförs bostaden genom flera olika kanaler och så många visningar som behövs erbjuds de intresserade spekulanterna. Mäklaren hjälper köparen genom att svara på frågor och funderingar. Är det en bostadsrättsförsäljning kan mäklaren också hjälpa till att analysera bostadsrättsföreningens årsredovisning och kontakta föreningens ordförande. Är det en husförsäljning kan mäklaren tillsammans med köparen gå igenom eventuella besiktningsprotokoll och diskutera bostadens läge och framtida utveckling.

När visningarna är klara tar mäklaren kontakt med spekulanterna och budgivningen kan inledas. Under budgivningen håller mäklaren både säljare och köpare informerade om buden som kommer in. Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att hen bestämmer vem som ska få köpa bostaden och till vilket pris. I de flesta fall är det spekulanten som lagt det högsta budet men det behöver inte vara det. Bostadsaffären avslutas med kontraktsskrivning och att den nya ägaren får nycklarna och tillträde till bostaden.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil