Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Gofab Fastighetsbyrå

Gofab Fastighetsbyrå

5 av 5 i betyg
Gofab Fastighetsbyrå

Trygga bostadsaffärer på Västkusten i över 30 år!
Vi är en fastighetsbyrå specialiserad, och lokalt förankrad på Västkusten med fokus på kommunerna Tjörn, Orust & Stenungsund. Som obunden aktör med över 30-års erfarenhet kan vi ge dig alla de råd och hjälp som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

Vi säljer alla kategorier av bostäder på Västkusten, ingen affär är för stor och ingen för liten. Vår lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.

Vi ger dig all den hjälp och kunskap du behöver för en trygg och lyckad försäljning av din bostad. På Gofab Fastighetsbyrå är alla registrerade fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom och stort personligt engagemang. På så vis kan vi erbjuda dig bästa möjliga affär utifrån dina krav och behov. Via våra marknadsföringskanaler och vårt spekulantregister når din försäljning också ut till en stor bredd av köpare på alla nivåer, även utanför landets gränser.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med just din bostadsaffär!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Gofab Fastighetsbyrå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Karin Andersson mäklare
Karin Andersson

För mig är varje enskild affär viktig. Det bästa betyget jag kan få är att såväl säljare som köpare rekommenderar mig vidare till sin omgivning. Det här är förmodligen ditt livs största affär! Med ett genuint engagemang, hög service, erfarenhet, noggrannhet och målmedvetenhet vill jag finnas till för dig hela vägen. Som min kund skall du känna dig trygg i att du får både personlig och...

Mäklare Karin Andersson
Martin Johansson Prenninge mäklare
Martin Johansson Prenninge

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad och för att du ska få högsta möjliga slutpris. Jag är rak, öppen, ärlig och tillgänglig i min personlighet och upplevs som väldigt engagerad i det jag tar på mig.

Mäklare Martin Johansson Prenninge
Katarina Johansson mäklare
Katarina Johansson

Här har ni mäklaren med ett stort hjärta och ett engagemang utöver det vanliga! Jag älskar att prestera goda resultat i mina affärsförbindelser och min drivkraft är och har alltid varit, nöjda kunder. Vill du också bli en? Kontakta mig gärna så skall jag infria mina löften.

Mäklare Katarina Johansson
Peter Karlsson mäklare
Peter Karlsson

Mäklaren med stort kundfokus som guider dig till en lyckad bostadsaffär. Med lång erfarenhet och flertalet lyckade försäljningar i bagaget är jag mäklaren som du skall vända dig till om du söker en mäklare som gör det lilla extra för att du som kund skall få den bästa upplevelsen i samband med en försäljning eller köp av bostad. Som aktiv mäklare i STO regionen sedan 2007 förmedlar jag...

Mäklare Peter Karlsson
Hanna Samuelsson mäklare
Hanna Samuelsson

Med fokus på nyproduktion är jag ansvarig koordinator. Jag är en glad person som med ett stort engagemang och hög professionalitet guidar alla parter genom hela nyproduktionsprocessen.

Mäklare Hanna Samuelsson
Kent Olsson mäklare
Kent Olsson

Hej, jag har med mina långa erfarenhet av försäljning i framförallt STO-regionen skapat många kundkontakter och kunskap. Jag tror att försäljning bygger oerhört mycket på förtroende från både säljare och köpare vilket jag gör allt för att skapa och ge mina kunder och i förlängningen brukar det ge den bästa affären för mina kunder. Jag träffar gärna er för ett förutsättningslöst möte så får ni...

Mäklare Kent Olsson
Markus Berg mäklare
Markus Berg

Jag har lång erfarenhet av yrket och en hög ambitionsnivå strävar jag alltid efter bästa möjliga slutresultat för mina uppdragsgivare och kunder. Sedan jag började som mäklare har jag varit verksam på Gofab fastighetsbyrå och har med framgång förmedlat alla typer av objekt sedan 2006. Min kunskap och målmedvetenhet borgar för en smidig och stabil process med gott resultat. Har år efter år legat i...

Mäklare Markus Berg
Mäklarbild saknas
Thomas Winqvist

Thomas Winqvist är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Orust.

Mäklare Thomas Winqvist
Mäklarbild saknas
Peter Oskarsson

Peter Oskarsson är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor i Orust.

Mäklare Peter Oskarsson
Mäklarbild saknas
Ulf Torsein

Ulf Torsein är mäklare på Gofab Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Orust.

Mäklare Ulf Torsein

Gofab Fastighetsbyrå
Västanvindsgatan 2
444 30 Stenungsund

info@gofab.se

0706910165

Är du kontorschef på Gofab Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.