Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Falkenbergs Fastighetsmäkleri

5 av 5 i betyg
Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Vi är en mäklarbyrå med målsättning att framgångsrikt förmedla alla typer av fastigheter, bostadsrätter, lokaler och affärsrörelser. Engagemang, hög servicenivå och kvalitet är kärnan i vår verksamhet. För oss är 100% nöjda kunder viktigt och vi ställer därför höga krav på oss själva och våra samarbetspartners. En försäljningsprocess är unik och aldrig en annan lik, detta gör att vi tillsammans med dig som kund ser till att skräddarsy en försäljningsplan som blir anpassad för just ditt objekt och så effektiv som möjligt.
Den lokala förankringen och vårt stora kontaktnät gör oss unika. Som säljare och köpare skall man alltid mötas av en opartisk fastighetsmäklare, och vi på byrån eftersträvar alltid att följa god fastighetsmäklarsed. Vi betraktar varje uppdrag som ett ansvarstagande och ser till att processen blir ett nöje både för säljaren och för köparen.

”Vi kan Falkenberg och är därför ett självklart val för våra kunder”
Varmt välkommen att sälja din bostad med oss
Mattias Rudak
Registrerad fastighetsmäklare
Falkenbergs Fastighetsmäkleri

Falkenbergs Fastighetsmäkleri
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mattias Rudak mäklare
Mattias Rudak

Jag har genom åren etablerat mig själv och min mäklarbyrå och är en numera en välkänd och väl omtalad mäklare. Falkenbergs Fastighetsmäkleri är en fristående och privatägd mäklarbyrå som erbjuder en komplett mäklartjänst oavsett om du säljer Villa, Bostadsrätt, Fritidshus eller Kommersiell fastighet. Jag ger 100% vid varje försäljning och gör inga undantag, jag har trogna och många...

Mäklare Mattias Rudak

Falkenbergs Fastighetsmäkleri
Brogatan 3
311 31 FALKENBERG

info@falkenbergsmakleri.se

0346-161 50

www.falkenbergsmakleri.se

Är du kontorschef på Falkenbergs Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis