MäklarOfferter

Exclusive living

Exclusive living
Mäklare1
HISTORIK OCH AFFÄRSIDÉ Vi startade Exclusive living i Helsingborg 2003. Filosofin var redan från början att exklusiva bostäder har en speciell kundgrupp och kräver därför också ett speciellt arbetssätt och en särskild typ av marknadsföring. Detta har bekräftats genom ett stort antal framgångsrika genomförda bostadsförsäljningar som inneburit mycket goda affärer för såväl säljare som köpare. Vi har nu även integrerat vårt andra bolag inom gruppen Traditional living där vi, som namnet också säger, marknadsför de mera traditionella bostäderna. För att kunna uppnå en framgångsrik bostadsaffär krävs en gedigen kompetens, ett välfungerande nätverk och, kanske framförallt, ett genuint engagemang. Efter några års intressant mellanperiod som mäklare på en av Sveriges största mäklarkedjor, är vi åter aktiva i det egna bolaget. ETT UTVIDGAT GEOGRAFISKT OMRÅDE Vår region sträcker sig från Båstad i norr till Skanör i söder. Vi har själva i olika perioder bott och verkat i Helsingborg, Lund och Malmö och känner väl till de attraktivaste områdena. EN PERSONLIG SERVICE AV HÖGSTA KVALITET Vi arbetar med ett mindre antal utvalda objekt och avsätter behövlig tid för såväl personliga visningar som professionell rådgivning till både säljare och köpare. Varje affär är unik och ägnas vår fulla uppmärksamhet för att uppnå bästa resultat. EN PERSONLIG VISNINGSPOLICY Vi arbetar primärt endast med bokade visningar. Det innebär att vi vet vem som kommer till ditt hem och att det inte blir för många åt gången. Våra mäklare är själva närvarande på visningarna och kan sakkunnigt presentera bostäderna. Vid behov är vi två mäklare på plats. VÅR ERFARENHET GER DIG MERVÄRDE Vi slår ofta prisrekord och arbeta alltid för att få bäst betalt!

Mäklare (1)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Exclusive living.

Roland AnderssonBrevra@exclusive-living.comTelefon070 - 514 44 44
Begär offertPil

Kontaktuppgifter

Adress:Kvarngatan 28244 31 KävlingeKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil