Exclusive living

Exclusive living

Exclusive living

HISTORIK OCH AFFÄRSIDÉ
Vi startade Exclusive living i Helsingborg 2003.
Filosofin var redan från början att exklusiva bostäder har en speciell kundgrupp och kräver därför också ett speciellt arbetssätt och en särskild typ av marknadsföring. Detta har bekräftats genom ett stort antal framgångsrika genomförda bostadsförsäljningar som inneburit mycket goda affärer för såväl säljare som köpare. Vi har nu även integrerat vårt andra bolag inom gruppen Traditional living där vi, som namnet också säger, marknadsför de mera traditionella bostäderna. För att kunna uppnå en framgångsrik bostadsaffär krävs en gedigen kompetens, ett välfungerande nätverk och, kanske framförallt, ett genuint engagemang.
Efter några års intressant mellanperiod som mäklare på en av Sveriges största mäklarkedjor, är vi åter aktiva i det egna bolaget.

ETT UTVIDGAT GEOGRAFISKT OMRÅDE
Vår region sträcker sig från Båstad i norr till Skanör i söder. Vi har själva i olika perioder bott och verkat i Helsingborg, Lund och Malmö och känner väl till de attraktivaste områdena.

EN PERSONLIG SERVICE AV HÖGSTA KVALITET
Vi arbetar med ett mindre antal utvalda objekt och avsätter behövlig tid för såväl personliga visningar som professionell rådgivning till både säljare och köpare. Varje affär är unik och ägnas vår fulla uppmärksamhet för att uppnå bästa resultat.

EN PERSONLIG VISNINGSPOLICY
Vi arbetar primärt endast med bokade visningar. Det innebär att vi vet vem som kommer till ditt hem och att det inte blir för många åt gången. Våra mäklare är själva närvarande på visningarna och kan sakkunnigt presentera bostäderna. Vid behov är vi två mäklare på plats.

VÅR ERFARENHET GER DIG MERVÄRDE
Vi slår ofta prisrekord och arbeta alltid för att få bäst betalt!

Våra mäklare

Christina Cavalli mäklare
Christina Cavalli

Jag har en lång och gedigen erfarenhet, ett välfungerande stort nätverk av inhemska och utländska köpare och kanske framför allt ett genuint personligt engagemang. Jag har genom åren gjort ett stort antal framgångsrikt genomförda bostadsförsäljningar, som inneburit mycket goda affärer för såväl säljare som köpare.

Mäklare Christina Cavalli
Roland Andersson mäklare
Roland Andersson

Jag har en lång och gedigen kompetens (Fastighetsmäklare sedan 1988), ett välfungerande stort nätverk av inhemska och utländska köpare och, kanske framför allt, ett genuint personligt engagemang. Jag har genom åren gjort ett stort antal framgångsrikt genomförda bostadsförsäljningar, som inneburit mycket goda affärer för såväl säljare som köpare.

Mäklare Roland Andersson

Exclusive living
Kvarngatan 28
24431 Kävlinge

ra@exclusive-living.com

0705 – 14 44 44

exclusive-living.com

Är du kontorschef på Exclusive living?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis