Bocentrum i Filipstad

Bocentrum i Filipstad

3,5 av 5 i betyg
Bocentrum i Filipstad

Vi förmedlar villor, fritidshus, bostadsrätter och tomträtter i Filipstad, Storfors och Hällefors med omnejd. Vår uppgift är att förmedla kontakter mellan köpare och säljare och sköta förhandlingarna mellan parterna och upprätta kontrakt när parterna kommit överens. Vi har mycket god lokalkännedom då Vi bor på orten och alltid finns tillhands för våra kunder. Vårt motto är att göra trygga och säkra försäljningar med kunden i fokus och att varje affär alltid ska avslutas med nöjda parter.

Våra mäklare

Marina Jansson mäklare
Marina Jansson

Jag har mycket god lokalkännedom då jag bor på orten och alltid finns tillhands för mina kunder. Mitt motto är att göra trygga och säkra försäljningar med kunden i fokus. Min drivkraft är att varje affär alltid ska avslutas med nöjda parter. Jag är utbildad fastighetsekonom och har studerat fastighetsekonomi (180 HP) tre år på Karlstads universitet och har i dagsläget jobbat som mäklare i 7 år...

Mäklare Marina Jansson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Filipstad.

Bocentrum i Filipstad
Hertig Karlsgatan 25
682 30 Filipstad

marina@bocentrum.se

070-3800168

www.bocentrum.se

Är du kontorschef på Bocentrum i Filipstad?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis