Tobias Aasa, Mäklare på SkandiaMäklarna Nacka

Tobias Aasa Mäklare på SkandiaMäklarna

Tobias Aasa, Mäklare på SkandiaMäklarna Nacka
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tobias?

En bostadsaffär är för många en väldigt stor affär i livet. Målet i varje enskild affär är att mina kunder efteråt ska känna att jag verkligen har gjort allt för en lyckad försäljning. En lyckad försäljning kräver noggrannhet och engagemang, gentemot både säljaren och tänkbara köpare.

En köpare som får svar på alla sina frågor, rådgivning kring sin egen försäljning eller möjlighet att få se bostaden en extra gång kommer att känna en större trygghet och kanske under budgivningen utgöra skillnaden mellan en god affär och en riktigt lyckad sådan.

Vad skiljer Tobias från andra mäklare?

Jag är en målmedveten mäklare som ser varje nytt försäljningsuppdrag som unikt, där anpassning, noggrannhet och engagemang i slutändan speglar resultatet. Som person är jag en tävlingsmänniska som alltid ger 100 % och vet att hårt arbete många gånger bidrar till skillnaden mellan en bra affär och en riktigt lyckad sådan.

I grunden är jag civilekonom och har arbetat inom försäljning i över tretton år, varav åtta år som mäklare. Med hjälp av min erfarenhet och inställning till mäklaryrket kan du som kund alltid känna dig trygg. Jag är född och uppvuxen i Stockholm och på fritiden åker jag gärna skidor eller spelar basket.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nacka är en fantastisk kommun med närhet till både stadspuls, hav och natur. Kommunen genomgår en stor utveckling där nya områden skapas, många bostäder byggs och kommunikationerna ökar med bland annat tunnelbana som är planerad till 2026/27. Nacka är minst sagt en framtidskommun! Som lokal mäklare i Nacka känner jag till områdets alla fördelar och vad som är viktigt att veta som köpare, såsom skolor, badsjöar och kommunikationer.

Hur marknadsför Tobias sina bostadsförsäljningar?

Vi har en genomtänkt och kraftfull marknadsföring som vi anpassar efter varje objekt. Stort fokus ligger på digital marknadsföring med mer traditionella metoder som komplement. Vi tror på att exceptionell service och tid för varje försäljning är avgörande för bostadens slutpris. Tillsammans gör vi upp en plan skräddarsydd efter er situation och er bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-08.

TOBIAS SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

TOBIAS ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

TOBIAS PROSPEKT

Tobias Aasa har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tobias till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tobias

TOBIAS JOBBAR PÅ

Är du Tobias Aasa?
Logga in och redigera din presentation här.