Susanne Eriksson, Mäklare på MOHV Bromma

Susanne Eriksson Mäklare på MOHV

Susanne Eriksson, Mäklare på MOHV Bromma
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Susanne?

Som person är jag driven, målmedveten och glad och jag lägger ner mycket tid och engagemang för att du som kund ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela bostadsaffären, från början till slut.
Jag har många års erfarenhet inom branschen och brinner verkligen för mitt yrke. Det bästa för mig är när köpare och säljare kommer tillbaka i olika skeden i livet och är så nöjda att de kan rekommendera mig vidare. Då vet man att man har gjort ett bra jobb, då har jag lyckats!
”Kvalité är inte att man gör det, utan hur man gör det”
Att få förtroendet som mäklare och vara med under någons kanske livs viktigaste affär är det allra roligaste med jobbet. I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen, därför tycker jag att det är viktigt att ni ställer krav och är kräsna vid valet av mäklare då det är ett stort förtroende ni lämnar till någon annan, förhoppningsvis till mig.
Varmt välkommen att kontakta mig redan idag om du går i säljtankar eller önskar rådgivning!

Vad skiljer Susanne från andra mäklare?

Min mångåriga erfarenhet från branschen i kombination med ett brinnande engagemang gör att jag har de verktyg som behövs för att hjälpa er genom livets största affär på ett tryggt och professionellt sätt.

Hur marknadsför Susanne sina bostadsförsäljningar?

Varje försäljning är UNIK och beroende på vad säljaren /säljarna har för önskemål så har jag verktyg för just din/er bostad.
Underhandsförsäljning? Öppen visning?

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-08-15.

Susanne Eriksson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Susanne till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Susanne

SUSANNE JOBBAR PÅ

Är du Susanne Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.