Olga Muñoz, Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare

Olga Muñoz Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare

Toppmäklare 2018
Olga Muñoz, Mäklare på Brokr Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Olga?

Min största ambition och drivkraft är att möta kundens förväntningar, samt att skapa trygghet och förtroende hos både köpare och säljare. Med flera års erfarenhet inom branschen och mitt unika tillvägagångssätt, samt egna visningsmetoder kan jag erbjuda mina kunder överförväntade resultat med de högsta marknadspriserna. Jag är lösningsorienterad, har höga ambitioner, är fokuserad och närvarande, brinner för mitt jobb och är alltid tillgänglig. Jag är även lyhörd för kundens behov och trivs med att ge det lilla extra för att mina kunder ska känna förtroende för mig och min arbetssätt.

Välkommen att höra av er, ser fram emot att hjälpa er!

Vad skiljer Olga från andra mäklare?

Jag blev utsedd till årets mäklare 2016 och min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Brokr är inte områdesbegränsade som är en fördel för dig som säljaren. Vi har spekulanter från hela Stockholm som söker i olika områden.

Det innebär att vi kan slussa potentiella köpare som vi möter på visning i en viss stadsdel till ett intressant objekt i en annan.

Hur marknadsför Olga sina bostadsförsäljningar?

En lyckad försäljning bygger på att under ett kort period skapa ett så stort intresse som möjligt för just din bostad. Det är här som smart och kraftfull marknadsföring kan göra skillnad.
Internet - Vi syns på både största och mindre bostadssajterna. Exempel på bostadssajter är: brokr.se, hemnet.se, hittahem.se.
Sociala medier - Vi annonserar våra objekt på Facebook och Instagram. Annonserna anpassas efter just din situation och din bostad.
Spekulantregister och skyltning - Din bostad skyltas upp inför visning enligt överenskommelse och vi säkerställer att den exponeras på våra trevliga och moderna skyltar i vår butik på Swedenborgsgatan vid Mariatorget.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-28.

OLGA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
OLGA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
OLGAS PROSPEKT
Olga Muñoz har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Olga till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Olga

OLGA JOBBAR PÅ

Är du Olga Muñoz?
Logga in och redigera din presentation här.