Melanie Johansson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Melanie Johansson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Melanie Johansson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Melanie?

Jag är en tävlingsmänniska och har ett driv att ständigt prestera på topp, vilket gör att jag trivs otroligt bra i yrket. För mig är det viktigt med hög kvalitet, återkoppling och en att vara engagerad mäklare.

Vad skiljer Melanie Johansson från andra mäklare?

Då en bostadsaffär är en av de största affärerna i ditt liv ska givetvis valet av fastighetsmäklare vara något som inte ska lämnas åt slumpen. Jag jobbar med dig som vill investera i slutpriset och få en trygg affär. I slutet av varje affär är mitt mål att du ska känna att du kan rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv bosatt i Uddevalla kommun som gör att jag känner till områdets alla fördelar både från jobbet och från min fritid. Uddevalla kommun har en riktigt bra marknad där det byggs mycket och många väljer att byta boende. Det är tydligt att valet av mäklare är direkt avgörande för vilket slutpris din bostad får. Välj mig som mäklare som hanterar marknaden och som aktivt säljer din bostad och inte bara visar den.

Hur marknadsför Melanie sina bostadsförsäljningar?

På Hemnet syns alla bostäder, självklart även de vi säljer åt er. Det är inget unikt. Det vi, på Svensk Fastighetsförmedling, har är vår unika marknadsföring som ingår. Vi köper riktad annonsering på sociala medier och hemsidor, vi har drönarfilm på alla bostäder som skall säljas för att visa omgivningarna och läget, det ingår alltid stylisthjälp och självklart använder vi oss av proffsfotograf som tar bilderna.

Vi lägger även ut er bostad på vår egna Facebooksida Svensk fastighetsförmedling Uddevalla. Sen har vi vårt stora spekulantregister där våra kunder har lagt in önskemål om vad de söker för boende, dessa kunder får ett mejl med en länk till ert boende och en inbjudan till visning. Vi lägger ut ert boende även på Svensk Fastighetsförmedlings egna hemsida.

Om man som säljare vill satsa extra mycket på marknadsföringen så har vi även möjlighet att till exempel annonsera i Norge, välja extra annonsering på Hemnet eller varför inte ha TV-reklam i TV4!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-19.

MELANIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Uddevalla
MELANIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Melanie Johansson har 9 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Melanie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Melanie

MELANIE JOBBAR PÅ

Är du Melanie Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.