Marika Ström, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla

Marika Ström Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Marika Ström, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uddevalla
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marika?

Mitt namn är Marika Ström och jag har arbetat som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Uddevalla sedan 2009.
Att mäkla är något av det bästa jag vet!
Det är verkligen något som jag brinner för, och min vilja att alltid prestera på topp gör att jag gärna tar min an utmaningar.

Vad skiljer Marika Ström från andra mäklare?

Mitt mål som mäklare är att både säljare och köpare ska känna sig nöjda efter varje genomförd bostadsaffär. Jag blir oerhört glad när tidigare kunder väljer att återkomma till mig för ett fortsatt samarbete .Varmt välkommen att kontakta mig så hjälper jag dig att tryggt och säkert genomföra ett av livets största affärer!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Uddevalla kommun har en riktigt bra marknad där det byggs mycket och många väljer att byta boende. Det är tydligt att valet av mäklare är direkt avgörande för vilket slutpris din bostad får. Välj mig som mäklare som hanterar marknaden och som aktivt säljer din bostad och inte bara visar den.

Hur marknadsför Marika sina bostadsförsäljningar?

På Hemnet syns alla bostäder, självklart även de vi säljer åt er. Det är inget unikt. Det vi, på Svensk Fastighetsförmedling, har är vår unika marknadsföring som ingår. Vi köper riktad annonsering på sociala medier och hemsidor, vi har drönarfilm på alla bostäder som skall säljas för att visa omgivningarna och läget, det ingår alltid stylisthjälp och självklart använder vi oss av proffsfotograf som tar bilderna. Vi lägger även ut er bostad på vår egna Facebooksida Svensk fastighetsförmedling Uddevalla. Sen har vi vårt stora spekulantregister där våra kunder har lagt in önskemål om vad de söker för boende, dessa kunder får ett mejl med en länk till ert boende och en inbjudan till visning. Vi lägger ut ert boende även på Svensk Fastighetsförmedlings egna hemsida.
Om man som säljare vill satsa extra mycket på marknadsföringen så har vi även möjlighet att till exempel annonsera i Norge, välja extra annonsering på Hemnet eller varför inte ha TV-reklam i TV4!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-12.

MARIKA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Färgelanda
 • Munkedal
 • Uddevalla
MARIKA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marika Ström har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marika till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marika

MARIKA JOBBAR PÅ

Är du Marika Ström?
Logga in och redigera din presentation här.