Mariette Boström, Mäklare på Hoome Mäkleri

Mariette Boström Mäklare på Hoome Mäkleri

Toppmäklare 2018
Mariette Boström, Mäklare på Hoome Mäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Mariette?

Den främsta anledningen till att anlita mig som din fastighetsmäklare är mitt 100%-iga engagemang och omsorg som jag ger till varje förmedlingsuppdrag jag får. Genom att jag aldrig tummar på något i någon del av försäljningen och alltid strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna, så vet du att du kommer få det högsta möjliga slutpriset för ditt hem!

Vad skiljer Mariette från andra mäklare?

Jag ser varje förmedlingsuppdrag som ett unikt förtroende jag får och därför är jag dedikerad varje uppdrag jag åtar mig.

Min ambition är inte att du ska få din bostad såld, utan att du ska få det högsta möjliga slutpriset med den bästa servicen! Men dessa lovord är inte intressant för dig som säljare. Det som är intressant för dig är hur jag går tillväga för att ge dig det utlovade.

Mina nyckelord i varje förmedling är därför tillgänglighet och transparens! Det är genom min transparens som du kan känna dig trygg i att du har inblick i allt som sker och att alla beslut är dina att ta. Och det är genom min tillgänglighet för dig och dina spekulanter - att jag kan svara, återkoppla och visa bostaden för precis alla spekulanter i alla lägen, oavsett om vi precis haft en visning eller har en redan pågående budgivning - som ger dig fler budgivare och därav ett ännu högre slutpris!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Härnösand är staden där jag lever och bor med min familj, släkt, vänner och bekanta. Jag känner till de olika områdena väl och vet hur just din bostad ska marknadsföras för att nå ut till de rätta målgrupperna som söker bostad i just ditt område.

Kramfors har jag växt upp i och känner därför även Kramfors områden lika väl som jag känner Härnösands. Precis som i Härnösand så vet jag hur din bostad ska marknadsföras för att nå ut till de rätta målgrupperna i respektive område.

Hur marknadsför Mariette sina bostadsförsäljningar?

Jag lägger ner ett minutiöst arbete på varje bostadsbeskrivning och jobbar med en noga utvald professionell fotograf. Det är genom en välskriven presentation med snygga bilder vi fångar spekulanternas intresse. Utöver det har jag även virtuella visningar(!) på annonsen för alla distans-spekulanter!

Jag annonser på alla etablerade bostadssidor på nätet samt även på vår välbesökta hemsida. Alla bostadsbroschyrer beställer jag från ett professionellt tryckeri.

Har du som säljare specifika önskemål för just din försäljning och marknadsföring så ordnar jag självfallet det också!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-06.

MARIETTE SÄLJER
MARIETTE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Mariette Boström har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Mariette till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Mariette

MARIETTE JOBBAR PÅ

Är du Mariette Boström?
Logga in och redigera din presentation här.