Marie Karademir, Mäklare på Bjurfors Sigtuna & Märsta

Marie Karademir Mäklare på Bjurfors

Marie Karademir, Mäklare på Bjurfors Sigtuna & Märsta
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marie?

Med flera års mäklarerfarenhet i Sigtuna kommun är jag väl insatt i marknaden och vet hur den fungerar. Jag garanterar alltid trygghet, engagemang och affärsmässighet genom hela försäljningsprocessen oavsett om du är säljare eller köpare. Jag tycker det är otroligt givande och roligt att hjälpa till och vara delaktig i den affär som troligtvis är den största affären i många människors liv. Mitt mål är att varje kund ska känna sig nöjd efter affären och rekommendera oss vidare. Jag är noga med mycket hög kvalitet där noggrannhet och tillgänglighet prioriteras högt.

Vad skiljer Marie från andra mäklare?

Jag är född och uppvuxen i Sigtuna kommun vilket gör att jag har en väldigt bra lokalkännedom, det bidrar även att jag i alla mina affärer kan informera om skolor, service och kommunikationer till olika platser. Talar även fem olika språk vilket underlättar då vi bor i en mångkulturell kommun. Jag har suttit som ordinarie ledamot i Sigtuna kommuns kommunstyrelse samt bygg- och trafiknämnden det gör att jag känner till det mesta som sker i kommunen.

Hur marknadsför Marie sina bostadsförsäljningar?

Vi annonserar våra bostäder på Hemnet, m.fl. samt vår egna hemsida. Vi syns även på sociala medier som Facebook och Instagram. Lokalt annonserar vi även i vår lokala tidning Sigtunabygden som skickas ut till alla kommuninvånare varje onsdag,

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-02.

MARIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
MARIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marie Karademir har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marie

MARIE JOBBAR PÅ

Är du Marie Karademir?
Logga in och redigera din presentation här.