Malin Magnusson, Mäklare på Fastighetsbyrån Åkersberga

Malin Magnusson Mäklare på Fastighetsbyrån

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Malin Magnusson, Mäklare på Fastighetsbyrån Åkersberga
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Malin?

Eftersom jag älskar mitt arbete och att hjälpa människor är det fantastiskt roligt att få vara delaktig när någon ska byta bostad. Varje affär är unik och ska hanteras därefter. Alla är lika viktiga oavsett om man är säljare, köpare eller spekulant.

Jag är engagerad, tillgänglig, påläst, noggrann och service inriktad mot både säljare och köpare. Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd. Jag gör alltid mitt bästa för att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Malin från andra mäklare?

Jag har ett unikt sätt att marknadsföra objekten på och har väldigt nöjda kunder efter avslutad affär. Jag vill alltid slå rekord och drivs av att vara bäst. Jag jobbar hårt och är alltid tillgänglig via telefon och sms, så tveka inte att kontakta mig om det uppstår frågor.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i Sollentuna och jobbat i flera år och känner väl till områdena och vad köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till skolor, butiker, kommunikationer och promenadstråk.

Hur marknadsför Malin sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför bostaden på ett för marknaden unikt sätt och överallt. Bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida och flertalet andra digitala medier. Vi har även ett rikstäckande spekulantregister som jag kontaktar inför försäljningarna där hör av mig till kunder som jag vet söker liknande bostäder. Har du specifika önskemål om marknadsföring så lyssnar jag gärna på det med. Jag jobbar självklart med professionell fotograf och är alltid med vid fotograferingarna.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-11.

MALIN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Malin Magnusson har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Malin till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Malin

MALIN JOBBAR PÅ

Är du Malin Magnusson?
Logga in och redigera din presentation här.