Linda Blomberg, Mäklare på SkandiaMäklarna Tyresö & Älta

Linda Blomberg Mäklare på SkandiaMäklarna

Linda Blomberg, Mäklare på SkandiaMäklarna Tyresö & Älta
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linda?

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Tyresö sedan 2010. Jag är lyckligt lottad som både bor och arbetar i vår vackra kommun. Jag kan Tyresö och dess bostadsmarknad på mina fem fingrar. Det i kombination med flera år i branschen och försäljningar av olika typer av hem har gett mig goda kunskaper och erfarenhet att vägleda köpare och säljare genom sin största affär. Tack vare detta så har jag flertalet återvändande kunder, vilket är det absolut bästa och roligaste kvittot på att jag gjort ett bra arbete!

Vad skiljer Linda från andra mäklare?

Mitt mål som mäklare är att förmedla bostäder så att både köpare och säljare ska känna sig trygga genom hela processen. Flexibilitet, målmedvetenhet och ett personligt engagemang ser jag som nyckeln till en lyckad affär.

För mig är du som kund viktigast och jag arbetar hårt för att du ska få din bostad såld tryggt, smidigt och till högsta möjliga försäljningspris.'
I en marknad med flertalet bostäder till salu så erbjuder jag mina spekulanter enskilda visningar när det efterfrågas. Hjälper jag mina köpare så hjälper jag mina säljare.

Välkommen att höra av dig till mig och berätta om dina planer så skräddarsyr jag ett upplägg som passar just dig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Tyresö är fantastiskt med all dess natur, insjöar och skärgård.
Vi har bra mix av bostäder här och en stor inflyttningstakt då många "fått upp ögonen" för vår vackra kommun.

Efterfrågan kring både villor, radhus och bostadsrätter är stor.

Då jag både bor och arbetar i vår fina kommun kan jag vägleda köpare efter just deras behov och önskemål när det gäller vilket område som kan vara intressant för dem och även vilken typ av boende som skulle kunna vara intressant.

Hur marknadsför Linda sina bostadsförsäljningar?

I samtliga kanaler där presumtiva bostadsspekulanter finns t.ex: hemsida, Hemnet, Facebook, Instagram etc. Bostaden exponeras helt enkelt på alla de marknadskanaler som erbjuds med målgruppsinritning och ett unikt marknadsföringskoncept i digitala medier.

Vidare arbetar jag mycket med att bistå köpare med att hitta deras bostad. Genom att sammanföra köpare och säljare på ett tidigt stadium så blir det en win/win- situation.

Bilderna är första intrycket så självklart använder jag mig av en stylingkonsulent och en riktigt duktig fotograf som kan framhäva just din bostads känsla och mervärden.

Har du specifika önskemål ordnar jag givetvis det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-05.

LINDA SÄLJER
LINDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Linda Blomberg har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Linda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Linda

LINDA JOBBAR PÅ

Är du Linda Blomberg?
Logga in och redigera din presentation här.