Kristina Lundquist, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö

Kristina Lundquist Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Kristina Lundquist, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Kristina?

För mig är det väldigt viktigt att alla kunder jag möter under mina försäljningar känner sig trygga genom hela processen. Genom rätt guidning blir man som kund medveten om sina rättigheter och skyldigheter och beslutsfattandet blir enklare. Då är jag övertygad om att du som säljare väljer rätt köpare och får rätt pris för din bostad.

Vad skiljer Kristina från andra mäklare?

För mig är det inte viktigt att sälja flest bostäder på marknaden, hellre kvalitet än kvantitet. Jag vill hjälpa dig som kund till en god och trygg affär. Genom att arbeta med lagom många affärer samtidigt är jag mer tillgänglig för mina kunder.
Jag har ett stort inrednings- och arkitekturintresse, något som kommer väl till pass när din bostad ska visas upp.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat på Växjömarknaden sedan 2006 och har dessutom mina rötter i trakten. Givetvis går marknaden här precis som på andra ställen upp och ner. På det stora hela har vi dock en stabil och stark marknad. Jag trivs i Växjö och säljer gärna in denna boendemiljö till kunder som kommer från andra platser. Eftersom jag själv besöker bad- och lekplatser med mina barn, åker stadsbuss, besöker kommunens idrottsanläggningar etc har jag lätt att identifiera mig med kunderna och ge goda tips och råd.

Hur marknadsför Kristina sina bostadsförsäljningar?

Vi visar din bostad på flera kanaler. Hemnet, vår egen hemsida lansfast.se, fönsterskyltar, tidningsannons i SMP och givetvis sociala medier (Facebook och Instagram).

Genom att vi är en stor aktör på marknaden kommer vi i kontakt med mycket människor. Ibland vill man som säljare inte annonsera öppet, då försöker vi hitta en köpare genom vårt spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-08.

Kristina Lundquist har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Kristina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Kristina

KRISTINA JOBBAR PÅ

Är du Kristina Lundquist?
Logga in och redigera din presentation här.