Josefine Back, Mäklare på Mäklarhuset Hudiksvall

Josefine Back Mäklare på Mäklarhuset

Josefine Back, Mäklare på Mäklarhuset Hudiksvall
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Josefine?

Jag arbetar på Mäklarhuset i Hudiksvall och förmedlar idag villor, fritidshus och bostadsrätter i Hudiksvalls- och Nordanstigs kommun. Inget objekt är för litet eller för stort, tvärtom hos mig är alla välkomna och jag garanterar dig ett stort engagemang från min sida, allt för att kunna överträffa dina förväntningar.

När du blir kund hos mig vare sig det är som köpare eller säljare kommer jag vara dig till hands oavsett vilken situation du befinner dig i. Hos mig kan du känna dig trygg hela vägen.

Vad skiljer Josefine från andra mäklare?

Under 2017 var jag den mäklare i hela Hudiksvall som fick flest antal rekommendationer från tidigare kunder och fortsatt i topp 2018, bättre betyg än så kan man inte få! Detta är för mig det främsta beviset på att man utför sitt arbete på absolut bästa sätt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som mäklare några år i både Hudiksvalls och Nordanstigs kommun känner jag till områdenas alla fördelar och guldkorn. Jag är dessutom född och uppvuxen i Hudiksvall och har därför god lokal kännedom och vet vart skolorna, matbutikerna och de bästa promenadstråken finns.

Hur marknadsför Josefine sina bostadsförsäljningar?

Mäklarhuset arbetar ständigt med att skapa och utveckla nya smarta tjänster och lösningar, för att förenkla för den som ska sälja sin bostad. Och med ett stort och rikstäckande register med potentiella köpare i kombination med maximal marknadsföring av din bostad, ser vi till att din bostad syns där köparna finns. Men självklart försöker vi hjälpa dig med just dina önskemål och behov. Vår uppgift är att du skall känna dig trygg och nöjd när du ska sälja din bostad, varmt välkommen till oss!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-01.

JOSEFINE SÄLJER

JOSEFINE ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

JOSEFINES PROSPEKT

Josefine Back har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Josefine till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Josefine

JOSEFINE JOBBAR PÅ

Är du Josefine Back?
Logga in och redigera din presentation här.