Jonas Dackman, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Sigtuna & Märsta

Jonas Dackman Mäklare på Svenska Mäklarhuset

Jonas Dackman, Mäklare på Svenska Mäklarhuset Sigtuna & Märsta
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jonas?

Jag är född och uppväxt i Märsta och har bott i Arenberga, Sätuna och Norrbacka områdena hela tiden. Jag har hela livet arbetat med försäljning eller taxi åkeri. Min bakgrund ger en vasst säljande mäklare med extremt bra lokal förankring och lokalkännedom utöver det vanliga. Mäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Jag brinner för mitt jobb och älskar att hjälpa mina kunder till ett nytt boende. Jag har lång erfarenhet från förmedling av villa och bostadsrätter framförallt i Sigtuna Kommun och ger mig aldrig förrän jag har en nöjd köpare och en likaledes nöjd säljare.

Vad skiljer Jonas från andra mäklare?

Mitt ledord är "hur svårt kan det vara" med det i grunden ser jag alltid bara möjligheter och gör alltid det där lilla extra för att hjälpa kunden, även om det kanske inte finns med på en typisk arbetsbeskrivning. Jag ser alltid till människan och jobbar med att hjälpa människorna till ett för dem bättre boende.
Jag verkligen gillar läget när en affär ger lite extra utmaningar. Att vara mäklare är mer än livsstil än ett yrke. Jag har lång erfarenhet från förmedling av bostäder och hanterar en hästgård eller en fastighet med byggnader från 1700 -talet lika bra som en mindre lägenhet i samhället. På kontoret jobbar vi i team för att du alltid skall få bästa möjliga service.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag förmedlar bostäder främst i Sigtuna Kommun med omnejd så ibland hamnar vi i Upplands Väsby, Knivsta, Håbo, Upplands Bro eller Norrtälje kommuner. Sigtuna är en dynamisk kommun med stark tillväxt och i ständig utveckling. Bostadsutbudet är verkligen varierad och även om jag blivit lite av en villa specialist så jobbar jag också gärna med bostadsrätter i kommunen.

Hur marknadsför Jonas sina bostadsförsäljningar?

Vi på Svenska Mäklarhuset särskiljer oss från konkurrenterna genom vår otroligt breda marknadsföring, vårt samarbete med stylist, samt vårt löfte om att vara bäst på visningar. Detta är vinnande faktorer för att nå ett högt slutpris. I vår marknadsföring ser vi till att synas överallt där köpare kan tänkas finnas. Förutom den traditionella marknadsföringen (lokaltidning, Hemnet, Hittahem osv.) syns vi även i hela Schibsteds nätverk (bl.a. Aftonbladet.se, tv.nu, letsdeal.se, svd.se m.m.) samt i sociala medier (Facebook och Instagram). För att få till fina bilder till annonseringen jobbar vi med vår stylist som förbereder fastigheten innan fotografering. Bilder som ser trevliga ut genererar fler intressenter och möjligheten till välbesökta visningar. Vårt vinnande koncept när det gäller visningar är att vi alltid är två fastighetsmäklare på visningarna samt att vi jobbar med en aktiv försäljning av bostaden. Detta skapar en trygghet hos spekulanterna som leder till att de känner sig bekväma med att lägga bud. Vi lämnar helt enkelt inget åt slumpen och det finns ingenting som en konkurrent kan göra som inte vi kan göra lika bra eller bättre.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-14.

JONAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Sigtuna
  • Upplands Väsby
JONAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jonas Dackman har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jonas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jonas

JONAS JOBBAR PÅ

Är du Jonas Dackman?
Logga in och redigera din presentation här.