Jimmy Thorén, Mäklare på Erik Olsson Varberg

Jimmy Thorén Mäklare på Erik Olsson

Jimmy Thorén, Mäklare på Erik Olsson Varberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jimmy?

Att ha en tydlig struktur och strategi är något jag ser som självklart i mitt jobb. Detta tillsammans med Erik Olssons noggrant utarbetade metod gör att kunderna kan känna sig trygga genom hela bostadsprocessen. Att få kundens förtroende är det som driver mig hårdast då en bostadsaffär för de flesta är livets största affär. Jag kommer tidigare från telekombranschen där jag som regionchef arbetade med försäljning, utbildning och ledarskap. Oavsett om det gäller idrott, privatliv eller arbetsliv så ställer jag alltid höga krav på mig själv och drivs mot att alltid bli bäst på det jag gör.

Vad skiljer Jimmy från andra mäklare?

Att jag är 100% tillgänglig och engagerad i mina kunder från dag ett. Det viktigaste för mig är att mina kunder känner sig trygga, att både säljare och köpare känner att jag finns till hands och kan lotsa dem genom hela försäljningsprocessen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Varberg är en fantastisk stad att bo och verka i. En levande stadskärna med direkt närhet till havet, ett rikt utbud av restauranger och trevliga butiker samt närheten till skog och natur. Att Varberg är omtyckt av både infödda, nyinflyttade, sommargäster och pendlare är inte svårt att förstå.

Bostadsmarknaden här är välmående och dynamisk och nya områden växer ständigt fram. Eftersom jag är född och uppvuxen i Varberg har jag god lokalkännedom och en bra inblick i bostadsmarknaden.

Hur marknadsför Jimmy sina bostadsförsäljningar?

På Erik Olsson har vi mycket högt ställda krav på alla våra medarbetare. Noggranna koordinatorer och lyhörda stylister tillsammans med skickliga fotografer och en marknadsavdelning med bildbehandling på yppersta nivå skapar förutsättningar för att våra objekt sticker ut och skapar många klick på Hemnet, HittaHem, samt vår egen hemsida. Vi är även aktiva på sociala medier såsom Facebook och Instagram. Allt för att du ska få så mycket uppmärksamhet som möjligt för att vi ska ge dig bäst förutsättningar till bäst betalt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-06.

JIMMY SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

JIMMY ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Jimmy Thorén har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jimmy till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jimmy

JIMMY JOBBAR PÅ

Är du Jimmy Thorén?
Logga in och redigera din presentation här.