Ing-Marie Fredriksson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sunne

Ing-Marie Fredriksson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Ing-Marie Fredriksson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sunne
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ing-Marie?

Jag har jobbat som mäklare sedan 2005 och känner att jag känner väl till marknaden
Jag är även utbildad inom jord- och skogsbruk och tycker det är roligt och utmanande att sälja jordbruksfastigheter, hästgårdar mm.

Vad skiljer Ing-Marie från andra mäklare?

Jag har en positiv grundinställning och tror på det genuina mötet med människor. Min ambition som mäklare är att göra det optimala i varje moment och för mig är det viktigt att jobba professionellt och med bra kvalitet. Det ska vara en trygg och enkel bostadsaffär där alla kan känna sig nöjda.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag jobbat som fastighetsmäklare i över 14 år känner jag väl till alla fördelar vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och man bäst riktar in sig till dem.

Hur marknadsför Ing-Marie sina bostadsförsäljningar?

På Hemnet syns alla bostäder, självklart även de vi säljer åt er. Det är inget unikt. Det vi, på Svensk Fastighetsförmedling, har är vår unika marknadsföring som ingår. Vi köper riktad annonsering på sociala medier och hemsidor, vi har drönarfilm på alla bostäder som skall säljas för att visa omgivningarna och läget, det ingår alltid stylisthjälp och självklart använder vi oss av proffsfotograf som tar bilderna. Vi lägger även ut er bostad på vår egna Facebooksida Svensk fastighetsförmedling Uddevalla. Sen har vi vårt stora spekulantregister där våra kunder har lagt in önskemål om vad de söker för boende, dessa kunder får ett mejl med en länk till ert boende och en inbjudan till visning. Vi lägger ut ert boende även på Svensk Fastighetsförmedlings egna hemsida.
Om man som säljare vill satsa extra mycket på marknadsföringen så har vi även möjlighet att till exempel annonsera i Norge, välja extra annonsering på Hemnet eller varför inte ha TV-reklam i TV4!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-14.

ING-MARIE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ING-MARIE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Ing-Marie Fredriksson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ing-Marie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ing-Marie

ING-MARIE JOBBAR PÅ

Är du Ing-Marie Fredriksson?
Logga in och redigera din presentation här.