Håkan Edsjö, Mäklare på ERA Västsvenska Fastighetsbyrån Göteborg - Väster

Håkan Edsjö Mäklare på ERA

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Håkan?

Jag är noggrann från första mötet och genom hela säljprocessen, viktigt att man som både köpare och säljare känner en trygghet och möts av en mäklare med goda kunskaper. Välkommen att kontakta mig för ett möte där vi kan gå igenom och se hur en trygg försäljning kan genomföras på bästa sätt.

Vad skiljer Håkan från andra mäklare?

Mitt jobb som mäklare innebär att möta säljare och köpare och utifrån behoven skräddarsy en bostadsaffär som gör alla parter nöjda och känna att man fått något extra. De flesta av mina försäljningar är genom rekommendationer från tidigare affärer. Genom ett flerårigt samarbete med Riksbyggen sköter jag samtliga försäljningar i en förening i Sannegården.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag kan som mäklare på ERA förmedla bostäder inom hela Göteborg men har fokus på Sannegården och Eriksberg, genom att kunna jobba brett inom kommunen kan jag följa kunder som bor i olika delar av kommunen.

Hur marknadsför Håkan sina bostadsförsäljningar?

Vi har genom ERA många bra marknadsföringsplatser, naturligtvis Hemnet som är den viktigaste portalen att synas på men vi syns även på: Kontorets hemsida, HittaHem, Bovision, Facebook, Instagram, Aftonbladet och viktigast av allt är att ha en regelbunden kontakt med kunder i vårt spekulantregister för att ge dem och dig som säljare möjligheten att få erbjudanden tidigt i säljcykeln.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-06.

HÅKAN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Håkan har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Håkan till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Håkan

HÅKAN JOBBAR PÅ

Är du Håkan Edsjö?
Logga in och redigera din presentation här.