Frida Casparsson, Mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri Linköping

Frida Casparsson Mäklare på Magnusson Fastighetsmäkleri

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frida?

Jag brinner för att göra affärer, att sälja hus är min passion och mitt största intresse! Min målsättning är att ge alla mina kunder stort engagemang och bra service. Jag strävar alltid efter att leverera en trygg känsla genom hela försäljningens processen, det gör jag genom att hela tiden informera mina kunder om vad som sker och vad nästa steg är. Att ha en öppen kommunikation och vara transparant genom hela processen leder till att jag och mina kunder skapar ett förtroende till varandra.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har förmedlat bostäder i Linköping i snart 5 år, jag kan de olika områdena. Jag vet var närmaste skola är, café och promenadstråk. Bostadsmarknaden i Linköping är attraktiv och har sedan ett par år tillbaka blomstrat. 2017 var ett fantastiskt år och jag hoppas och tror att vi går mot ett bättre år nu 2018.

Hur marknadsför Frida sina bostadsförsäljningar?

Jag använder mig av olika marknadsföringskanaler. Dels är det traditionell marknadsföring i vår lokala tidning Corren, sedan är det Hemnet och vår egen hemsida som gäller. Vi använder oss också av våra sociala medier som ju lockar den yngre generationen för de objekt som matchar deras önskemål. Jag anpassar min marknadsföring efter mina olika målgrupper för att hitta rätt köpare som ser värdet av din bostad – för att du ska få högsta möjliga slutpris.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

FRIDA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

FRIDA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Frida Casparsson har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frida till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frida

FRIDA JOBBAR PÅ

Är du Frida Casparsson?
Logga in och redigera din presentation här.