Frances Strand, Mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Frances Strand Mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling

Frances Strand, Mäklare på Nadjafi & Kristensen Fastighetsförmedling
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Frances?

Mitt mål är att du som säljare ska bli mer än nöjd. För att nå dit anser jag att det förutom kunskap och stort engagemang krävs att man som mäklare har fingertoppskänsla. Som mäklare får man ett stort förtroende som är förenat med ansvar som ska förvaltas och uppfylla olika förväntningar. Att möta upp olika människor i olika situationer där livet ofta är på väg in i en ny fas, är få förunnat och det roligaste jag vet. Vid en bostadsförsäljning finns det alltid många frågetecken och jag finns alltid tillgänglig för att kunna hjälpa till att räta ut dessa!

Vad skiljer Frances Strand från andra mäklare?

Jag ser varje nytt uppdrag som en utmaning och ett tillfälle att prestera ännu bättre, det är alltid kul att slå rekord. Att vara tillgänglig som mäklare ser jag som en självklarhet vilket innebär att jag är anträffbar på telefon och tillgänglig för möten när det passar mina kunder bäst. Varje ny kontakt öppnar nya dörrar och skapar möjligheter. Varje försäljning är unik precis som alla säljare och köpare. Det är det som gör mitt jobb utmanande, utvecklande och väldigt roligt. Problem är till för att lösas och det finns alltid en lösning. Jag brinner för att hitta det rätta läget åt mina köpare och få ut bästa möjliga pris på de försäljningsuppdrag jag åtar mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Ängelholm är en utvecklande och nytänkande kommun. Mixen av äldre gathus, nybyggda lägenhetskomplex och gårdar på landet ger mig som mäklare ett härligt och varierat arbetsområde. Invånarna ökar och priserna stiger i Ängelholm samtidigt som efterfrågan på bostäder är stort för många som vill ta steget att flytta till vår fina kommun.
Jag känner till alla områden och dess fördelar, och kan med hjälp av det presentera objektet på ett målande sätt. Kommunikationer, service, utbud och upplevelser är viktiga aspekter som spelar in i valet av bostad. Att sälja en bostad är att sälja en känsla.

Hur marknadsför Frances sina bostadsförsäljningar?

Syns man inte, finns man inte. Så tänker vi. Vi når ut i alla kanaler där bostäder syns. Vår hemsida är väldigt välbesökt, även Hemnet, HittaHem m.fl. är plattformar vi syns på. Vi är ytterst aktiva på social media, samt gör annonseringar i lokaltidningar i både Ängelholm, Båstad och Laholm. Vi har även skyltfönster på några av kommunens stora mötesplatser.
2019 laserade vi ett unikt prospekt som en del i vårt miljötänk och som blivit väldigt välkomnat på marknaden. Vi har en egen fotograf som har ett otroligt öga för både detaljer och helheter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-21.

FRANCES SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
FRANCES ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Frances Strand har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Frances till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Frances

FRANCES JOBBAR PÅ

Är du Frances Strand?
Logga in och redigera din presentation här.