Eric Giljam, Mäklare på Pontuz Löfgren

Eric Giljam Mäklare på Pontuz Löfgren

Eric Giljam, Mäklare på Pontuz Löfgren
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Eric?

Jag är en noggrann, seriös och förtroendeingivande fastighetsmäklare som strävar efter att alltid ha 100% nöjda kunder. Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i drygt 10 år och har därför stor erfarenhet och kompetens.

Vad skiljer Eric från andra mäklare?

Jag tror att det som kännetecknar mig är min ärlighet och att jag håller det jag lovar. Jag försöker att alltid vara så nåbar som möjligt och leverera det som kunden efterfrågar. Med lugn, seriös och saklig framtoning är mitt mål att alla kunder ska få förtroende för mig och känna trygghet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Kalmar är en underbar stad som senaste åren har vuxit ordentligt. Staden blommar upp ordentligt på sommaren och har flera år i rad blivit utsedd till årets sommarstad. Framförallt är det den ständiga närvaron av havet som gör Kalmar till en härlig stad.

Kalmar är en rolig stad att vara i verksam i då vi möter människor i alla olika skeenden i livet och får förmedla en stor blandning av bostäder.

Hur marknadsför Eric sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen av våra bostäder görs på Hemnet, vår egen hemsida och i våra sociala medier. Förutom på internet annonserar vi även i Kalmars dagstidning Barometern samt i gratistidningen Kalmarposten. Utöver dessa öppna kanaler har vi givetvis ett gediget kundregister där bostaden matchas. Vi har två egna extremt duktiga bostadsfotografer och en konsultation av en stylist ingår i vår tjänst inför fotograferingen för att vi ska säkerställa att bilderna blir så bra som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-05.

Eric Giljam har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Eric till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Eric

ERIC JOBBAR PÅ

Är du Eric Giljam?
Logga in och redigera din presentation här.