Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Pontuz Löfgren

Pontuz Löfgren

5 av 5 i betyg
Pontuz Löfgren

I många år har vi förädlat och utvecklat mäklartjänsten. Ett ständigt pågående arbete där många parametrar ska stämma överens. Vår ambition har alltid varit att omge oss av duktiga medarbetare med stora hjärtan, hjärtan som brinner för att umgås och trivas med människor. Det är precis det mäkleri handlar om.

Ni som kund träffar oss kanske bara några gånger i livet, oftare än så byter de flesta inte bostad. Vi tycker att det är alldeles för lite, vi vill gärna förlänga mötet med er. Vi försöker därför få möjlighet att träffas på några av våra många evenemang och aktiviteter. Dessa har vi skapat för att göra livet på hemorten lite trevligare, men också för att vi ska få chans att lära känna varandra innan det är dags att byta bostad, eller när bostadsaffären är avslutad.

Vi liknar gärna mäklarbranschen vid en trädgård. Här skapar vi rum för våra kunder och plantera nya idéer, som vi tror är bra för er som vill ge oss ert förtroende. Det är i den här trädgården som det ska gro och växa, för att vi ska kunna få en bra skörd tillsammans. Och det är här vi kan skapa den helhet som uppfyller allt ni kan förvänta er – och lite till.

När ni läser det här har ni säkert kommit en bra bit i era bobytartankar. Vi hoppas få vara med er på hela resan till ett nytt boende. Vår dörr kommer att stå öppen för er i många år framöver.

Med en förhoppning om ett fruktsamt samarbete.

Välkommen till Pontuz Löfgren AB!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Pontuz Löfgren
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Selma Kahrimanovic mäklare
Selma Kahrimanovic

Om du söker efter en driven mäklare med hög kunskap är jag rätt för dig.

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Selma Kahrimanovic
Eric Giljam mäklare
Eric Giljam

Jag är en noggrann, seriös och förtroendeingivande fastighetsmäklare som strävar efter att alltid ha 100% nöjda kunder. Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i drygt 10 år och har därför stor...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Eric Giljam
Kim Gjukaj mäklare
Kim Gjukaj

Mig ska du anlita om du vill ha en rolig och spännande försäljningsprocess. Jag har historiskt väldigt nöjda säljare och köpare och tillsammans ser vi till att få så bra betalt som möjligt!

Mäklare Kim Gjukaj
Ulrika Hjort mäklare
Ulrika Hjort

Jag vill att du ska vara riktigt nöjd med din försäljning av din bostad och jag jobbar efter att du ska bli nöjd till 100%, dessutom jobbar jag alltid för att du ska få bästa möjliga marknadspris för din fastighet!

Mäklare Ulrika Hjort
Pierre Fritz mäklare
Pierre Fritz

Jag är en erfaren målmedveten och tävlingsinriktad fastighetsmäklare som älskar sälj. Med ett engagemang utöver det vanliga och ett brinnande intresse för försäljning, ser jag alltid till att överträffa sina egna och sina kunders högt ställda mål och förväntningar. En fastighetsmäklare med högre tillgänglighet får man leta efter!

Mäklare Pierre Fritz
Marcus Lönnbom mäklare
Marcus Lönnbom

Om du söker efter en driven mäklare med grym struktur där ordning och reda är en självklarhet är jag mäklaren du söker!

Mäklare Marcus Lönnbom
Pontuz Löfgren mäklare
Pontuz Löfgren

Flerfaldig Ironman-deltagare som älskar Mallorca nästan lika mycket som Kalmar. Har länge tillhört toppen av Sveriges mäklarelit och är hela tiden med och utvecklar branschen. Kan upplevas tuff, men är egentligen otroligt snäll, vilket personalen genomskådat för länge sedan. Var lika tongivande fotbollsspelare som tondöv rockstjärna i unga år. Han har arbetat som mäklare sedan 1992 och...

Mäklare Pontuz Löfgren

Pontuz Löfgren
Västra Sjögatan 33
391 23 Kalmar

info@pontuzlofgren.se

0480420200

Är du kontorschef på Pontuz Löfgren?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.