Christina Eklund, Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri

Christina Eklund Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri

Christina Eklund, Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Christina?

Det som skiljer mig som mäklare från andra är att jag jobbar med ett helhetskoncept. Jag kommer att finnas där under hela försäljningsprocessen. Jag är alltid med i alla steg på vägen, allt för att få bästa resultat och att du som kund ska känna dig trygg hela vägen. Vårt kontor jobbar annorlunda än de flesta kontor eftersom vi arbetar i team. När du anlitar mig, har du hela vårt team i ryggen med en otroligt varierad kunskapsbas och kompetens. Vi är en liten firma, vilket gör att vi kan anpassa oss kring varje kund mycket mer och framför allt är vi väldigt inriktade på att vara personliga. Hos oss ska varje kund känna sig viktig och prioriterad.

Vad skiljer Christina från andra mäklare?

Varje bostadsaffär är unik och jag sätter därför alltid upp en individuell marknadsföringsplan. Vilken målgrupp ska vi rikta oss till? Hur snabbt ska försäljningen gå? Det finns många aspekter att ta hänsyn till. Generellt brukar vi marknadsföra oss på så många plattformer som möjligt: vår hemsida erabostad.se, Hemnet och Bovision. De senaste åren finns det en plattform som har växt mer än de andra och det är social medier, därför lägger vi mycket fokus där. Vi annonserar både på Facebook och Instagram samt på Aftonbladet Mobil.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efterfrågan på bostäder runt Uppsala är stort och jag ser att just efterfrågan på gårdar och bostäder på landet är fortsatt hög.

Hur marknadsför Christina sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen är otroligt viktig och vi lägger upp våra bostäder på vår hemsida, Hemnet, FB, Instgram mm. Jag jobbar även aktivt med vårt spekulantregister och skickar ut information om kommande bostäder. Alla bostadsbilder tas av en professionell fotograf och vi tar fram fina och säljande broschyrer till varje bostad. Eftersom varje bostadsförsäljning är unik anpassar jag marknadsföringen efter det och ditt önskemål.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-30.

CHRISTINA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
CHRISTINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Christina Eklund har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Christina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Christina

CHRISTINA JOBBAR PÅ

Är du Christina Eklund?
Logga in och redigera din presentation här.