Benny Johansson, Mäklare på Mäklarhuset

Benny Johansson Mäklare på Mäklarhuset

Benny Johansson, Mäklare på Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Benny?

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Benny från andra mäklare?

Jag jobbar stenhårt med att få bostaden såld och min ambition är att varje gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord. Varje bostadsförmedling är unik där spekulanter med matchat behov i rätt målgrupper ska tas fram. Jag jobbar hårt och gör allt för att få bostaden såld tryggt och till ett högt marknadspris. Jag är alltid tillgänglig, ring eller skicka sms, sitter jag upptagen så återkommer jag snabbt. Har du frågor, tveka inte att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat som fastighetsmäklar i snart 20 år i norra Stockholm. Jag känner till de olika områdena och dess fördelar. Det är en förutsättning för att hjälpa rätt spekulanter att hitta sin nya bostadsdröm. På det sättet kan du som säljare vara trygg med att jag ser till att få fram spekulanter som matchar just din bostad. Priserna i området har varit starkt stigande i nästan 20 år. Villor med bra läge och centralt belägna bostadsrätter är extra attraktiva på marknaden.

Hur marknadsför Benny sina bostadsförsäljningar?

Jag jobbar med Hemnet.se som utgångspunkt. Utöver det har vi många verktyg med inriktning på digital marknadsföring och smart annonsering i sociala medier som blir allt viktigare. Vi lägger stor vikt på att vara miljövänliga. Har just du speciella önskemål så försöker jag hjälpa till med det, kontakta mig för ett möte så berättar jag mer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-07-02.

BENNY SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

BENNY ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Benny har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Benny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Benny

BENNY JOBBAR PÅ

Är du Benny Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.