Beata Thorslund, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta

Beata Thorslund Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Beata Thorslund, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Beata?

Jag har alltid haft ett genuint intresse för människor och en förmåga att se potential i varje bostad. Som person är jag driven, positiv och lyhörd. Under i princip hela mitt liv har jag utövat sport, vilket format mig till en tävlingsinriktad lagspelare. Vid en försäljning jobbar du och jag som ett team där vi tillsammans sätter mål som jag gör allt för att överträffa - varför ska du nöja dig med mindre?

Vad skiljer Beata från andra mäklare?

Jag jobbar hårt genom hela försäljningsprocessen för att du som kund ska bli nöjd, från start till mål. I din försäljning lägger jag ner många timmars arbete och mycket hjärta, allt för att skapa det bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Mitt genuina intresse för människor och kommunikation ger mig goda förutsättningar att verkligen nå de potentiella köpare av din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Årsta är ett expansivt område och listan med anledningar till varför man vill bo just här kan göras lång. Tack vare närheten till grönområden och natur samt goda kommunikationer som snabbt tar en till Stockholms innerstad gör det till ett attraktivt och populärt område att bo i.

Hur marknadsför Beata sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen av din bostad påbörjar jag vanligtvis långt innan annonsen publiceras på Hemnet. Jag använder vårt spekulantregister för att rekrytera potentiella köpare samt bjuder in de spekulanter som varit på visningar av liknande bostäder. På så sätt har vi redan när vi går ut på Hemnet samlat på oss intressenter och fått en känsla för intresset vilket gör att vi ligger steget före.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-07.

BEATA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
BEATA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
BEATAS PROSPEKT
Beata Thorslund har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Beata till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Beata

BEATA JOBBAR PÅ

Är du Beata Thorslund?
Logga in och redigera din presentation här.