Andreas Wallin, Mäklare på ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad

Andreas Wallin Mäklare på ERA

Andreas Wallin, Mäklare på ERA Fastighetsförmedling Wallin Ystad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Med en tydlig struktur i mitt arbete och ett stort engagemang för både bostaden och dig som kund är mitt mål att du ska känna dig trygg genom hela din bostadsaffär.
Det jag kan erbjuda dig är engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med dessa verktyg hjälper jag dig göra ditt livs affär.

Vad skiljer Andreas från andra mäklare?

I mer än 10 år har jag arbetat som mäklare vilket medför att jag har ett stort kontaktnät och gedigen kunskap om bostadsmarknaden och har etablerat mig som den mest anlitade mäklaren i Ystad 2016 samt 2017.

Mitt fastighetsmäkleri kännetecknas av passion och ett brinnande personligt engagemang genom hela försäljningsprocessen. Kundernas högt ställda krav på tillgänglighet, service och försäljningsresultat vill jag alltid överträffa. Min långa erfarenhet, målmedvetenhet och driv i varje affär gör att jag har många fina rekommendationer och återkommande kunder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Född och uppvuxen i Ystad ger mig en bra lokalkännedom och det är en stor förmån att få jobba i en så underbar stad. Många känner som jag inför Ystad som ligger fantastiskt bra beläget på Skånes sydkust med bra pendlingsmöjligheter, fantastisk natur och en härlig stadskärna. Detta gör att Ystad har en stor inflyttning från hela Sverige men även från utlandet.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Våra bostäder marknadsförs på:
- Hemnet
- HittaHem
- Erasweden.se (här når vi även våra internationella köpare)
- Aftonbladet
- Sociala medier - Vi arbetar aktivt med att alltid synas på sociala medier. Bostäderna läggs gärna upp på Instagram och Facebook.

Bilderna tas av våra professionella fotografer och bostadsprospekten trycks upp på ett lokalt tryckeri och här har vi sammanställt all information om bostaden, området och försäljningen. Dessa ger vi till intressenter som dyker upp på visning samt kunder som besöker oss på kontoret.

Vi matchar alltid våra bostäder mot vårt välfyllda och uppdaterade spekulantregister.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-25.

ANDREAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Sjöbo
  • Skurup
  • Ystad
ANDREAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Andreas Wallin har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Wallin?
Logga in och redigera din presentation här.