Om MäklarOfferter
Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris

Om MäklarOfferter

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare som vill jämföra och anlita mäklare inför sina bostadsförsäljningar. Sedan starten 2011 har vi hjälpt tiotusentals bostadssäljare att gratis hitta och jämföra fastighetsmäklare över hela landet.

Vår vision & mission

"Öka rörligheten på bostadsmarknaden och ge alla en bättre tillvaro genom att underlätta för människor att vid var tid ha ett boende som passar deras livssituation.

Man ska snabbt, enkelt och tryggt kunna sälja sin bostad så fort behovet uppstår."

Vår vision är en sund och effektiv bostadsmarknad där bostadsförmedlingar genomförs på ett tryggt och problemfritt sätt utan onödiga dröjsmål. Där bostadssäljare får sina bostäder sålda snabbt och till ett slutpris både de och köparna är nöjda med. Detta kräver att man anlitar mäklare som kan det aktuella området och som vet hur man ska marknadsföra bostaden på bästa sätt för att hitta rätt köpare.

För bostadssäljare i Sverige har MäklarOfferter blivit en naturlig del av försäljningsprocessen. Allt man behöver för att jämföra och hitta den bästa mäklaren finns samlat på ett ställe.

Mäklare från samtliga stora mäklarkedjor samt många av de mest exklusiva mäklarna och även flera av de fristående mäklarbyråerna finns hos MäklarOfferter.

Här kan du läsa mer om hur tjänsten fungerar för bostadssäljare och för mäklare.

MäklarOfferter, www.maklarofferter.se tillhandahålls av MäklarOfferter Sverige AB som innehar Utgivningsbevis utfärdat av Myndigheten för press, radio och tv. Det innebär att webbplatsen omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen. Ansvarig utgivare är Oscar Luczak.