Victor Aghester, Mäklare på SkandiaMäklarna Solna & Sundbyberg

Victor
Aghester
Mäklare på SkandiaMäklarna

4,3 av 5 i betyg
Visa Victors rekommendationer

Om Victor Aghester

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victor?

Jag har jobbat som aktiv mäklare i Sundbyberg i över 3 år och har väldigt bra koll på marknaden. Gör alltid mitt yttersta och har en hög tillgänglighet som särskiljer mig från andra mäklare. Dessa 3 år har jag varit en av de mest anlitade och rekommenderande mäklarna i hela Sundbyberg. Vidare har jag ett gott öga för detaljer och är väldigt noggrann.

Vad skiljer Victor Aghester från andra mäklare?

2017 kom jag top 10 i hela Svenska Mäklarhuset.
2018 kom jag 2:a.

Jag är med under alla moment, många andra mäklare är idag exempelvis inte med vid fotografering etc. Har jobbat länge i Sundbyberg vilket gett mig en otroligt god kunskap och erfarenhet av marknaden här - jag säljer alltså bara i Sundbyberg vilket gör mig till er expert. Jag tror på ärlighet, det är något som verkligen har uppskattats av mina tidigare kunder, säljare som köpare då jag alltid försöker komma med goda råd och inte försköna olika situationer eller komma med osanningar. Sedan vill jag påstå att jag är en väldigt duktig säljare vilket idag ofta kan likställas med en god lyssnare som kan anpassa situationen efter kundens behovs.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi på Svenska Mäklarhusets Sundbybergskontor jobbar här av en anledning. Vi kan allt om Sundbyberg! Vare sig det gäller kvadratmeterpris på villor, radhus och lägenheter eller vart du skall bo för att dina barn skall gå i de bästa skolorna så vet vi vad som gäller. I Sundbyberg finner du allt du behöver i form av nöje, mat och idrott och vi hjälper dig att hitta helt rätt i din bostadsaffär.

Hur marknadsför Victor sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför alltid mina försäljningar utefter kunden behov. Det finns möjlighet att verkligen synas överallt, allt från framsidan i lokaltidningen Mitt i Sundbyberg till sociala medier som Instagram och Facebook samt Aftonbladet. Vidare marknadsför vi våra försäljningar på dem stora bostadssajterna som; hittahem.se, bovision.se och Hemnet.se m.fl.

Många gånger räcker det faktiskt med mitt breda kontaktnät eftersom jag vecka efter vecka träffar potentiella kunder. Då slipper ni fota upp er lägenhet och hålla öppna visningar eftersom jag kan koppla ihop rätt kund till just er lägenhet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-07-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Victor säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Solna
  • Sundbyberg
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Victor erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Victor Aghester
är mäklare på

Är du Victor Aghester?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis