Urban Ackre, Mäklare på Erik Olsson Varberg

Urban Ackre Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Urban?

Det som tilltalar mig med att vara fastighetsmäklare är framförallt kundrelationerna och de olika objektens möjligheter, där jag har nytta av mitt intresse för och min erfarenhet av renovering, målning och byggnation.
Jag har, sen tidigare, erfarenhet av att bygga goda kundrelationer, genom min bakgrund som såväl säljare som målare och mitt fokus är att vara lyhörd för kundernas olika önskemål. Centrala verktyg för mig i min roll som mäklare är: kunskap, engagemang och entusiasm.
Jag drivs av en stark vilja att du ska kunna göra ditt livs, kanske viktigaste, affär, med så bra förutsättningar det någonsin går.
Kom gärna in till kontoret, på en kopp kaffe, eller slå en signal, så kan vi prata lite om hur jag kan hjälpa dig att göra en bättre och tryggare bostadsaffär.

Vad skiljer Urban Ackre från andra mäklare?

Jag har ett gediget intresse av både bostaden och människan bakom. Vare sig det gäller en försäljning eller ett köp så är jag rätt samarbetspartner, grundat på min långa erfarenhet av både fastigheter, försäljning och hantverk. Ytterst få mäklare är med besiktningsmannen i krypgrunden eller på taket, men jag vill ha full koll för att ge bästa möjliga råd och hjälp.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Varberg är en fantastiskt trevlig och spännande marknad. Mitt fokus ligger i första hand med tyngdpunkt på södra Varberg, Apelviken, södra Näs och Läjet. Efterfrågan i området är stort med havet och surfkulturen i nära anslutning och närheten till centrum som viktiga ingredienser.

Hur marknadsför Urban sina bostadsförsäljningar?

Vi har mycket högt ställda krav på alla i kedjan. Duktiga koordinatorer,assistenter och stylister tillsammans med proffsiga fotografer och en marknadsavdelning med bildbehandling på yppersta nivå skapar förutsättningar för att våra objekt sticker ut och skapar många klick på Hemnet, HittaHem, samt vår egen hemsida. Vi är aktiva på sociala medier såsom Facebook, Instagram och Twitter. Allt för att du ska få så mycket uppmärksamhet som möjligt för att vi ska ge dig bäst förutsättningar till bäst betalt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-25.

URBAN SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Falkenberg
 • Kungsbacka
 • Varberg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
URBAN ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Urban Ackre har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Urban till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Urban

URBAN JOBBAR PÅ

Är du Urban Ackre?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis