MäklarOfferter
Urban Ackre
BetygStjärna4,5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Det som tilltalar mig med att vara fastighetsmäklare är framförallt kundrelationerna och de olika objektens möjligheter, där jag har nytta av mitt intresse för och min erfarenhet av renovering, målning och byggnation.
Jag har, sen tidigare, erfarenhet av att bygga goda kundrelationer, genom min bakgrund som såväl säljare som målare och mitt fokus är att vara lyhörd för kundernas olika önskemål. Centrala verktyg för mig i min roll som mäklare är: kunskap, engagemang och entusiasm.
Jag drivs av en stark vilja att du ska kunna göra ditt livs, kanske viktigaste, affär, med så bra förutsättningar det någonsin går.
Kom gärna in till kontoret, på en kopp kaffe, eller slå en signal, så kan vi prata lite om hur jag kan hjälpa dig att göra en bättre och tryggare bostadsaffär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Urban Ackre, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Urban Ackre samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Urban säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har ett gediget intresse av både bostaden och människan bakom. Vare sig det gäller en försäljning eller ett köp så är jag rätt samarbetspartner, grundat på min långa erfarenhet av både fastigheter, försäljning och hantverk. Ytterst få mäklare är med besiktningsmannen i krypgrunden eller på taket, men jag vill ha full koll för att ge bästa möjliga råd och hjälp.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi har mycket högt ställda krav på alla i kedjan. Duktiga koordinatorer,assistenter och stylister tillsammans med proffsiga fotografer och en marknadsavdelning med bildbehandling på yppersta nivå skapar förutsättningar för att våra objekt sticker ut och skapar många klick på Hemnet, samt vår egen hemsida. Vi är aktiva på sociala medier såsom Facebook, Instagram och Twitter. Allt för att du ska få så mycket uppmärksamhet som möjligt för att vi ska ge dig bäst förutsättningar till bäst betalt.

Rekommendationer (2)

Urban Ackre har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 2 omdömen
Catrin J.+6 mån.
Sålde villa i Varberg

Urban var trevlig, glad och hjälpsam under försäljningen. Jag tycker att det hela sköttes bra och jag rekommenderar honom vidare!

Jan J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Varberg

Det kändes som att Urban Ackre gjorde ett väldigt bra jobb generellt. Han hjälpte till med allt och var flexibel. Jag är definitivt nöjd med honom som mäklare!

Lämna omdöme

Här mäklar Urban Ackre

Urban jobbar som mäklare i Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.

Objekttyper

Urban förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Urban erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Urban

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Urban

Urban Ackre är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Erik Olsson VarbergNorrgatan 3, 432 41 VarbergBrev varberg@erikolsson.seTelefon 0340 - 914 60
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare