Stephanie Brodeur Flink, Mäklare på Flinks Fastighetsförmedling

Stephanie
Brodeur Flink
Mäklare på Flinks Fastighetsförmedling

Om Stephanie Brodeur Flink

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Stephanie?

Jag har mycket driv och jobbar hårt med att båda hålla en hög nivå på service samtidigt som jag jobbar för att varje fastighet ska säljas till bästa möjligt pris. Jag jobbar aktivt med landsbygdsutveckling på olika sätt och kämpar för att vi ska få en positiv värdeutveckling på våra bostäder –även här på landet.

Vi säljer även skogs- och jordbruksfastigheter!

Vad skiljer Stephanie Brodeur Flink från andra mäklare?

Jag är inte bara fastighetsmäklare utan startade mitt eget företag, Flinks Fastighetsförmedling, år 2012. Under åren har företaget växt, vi tagit över en betydande marknadsandel i vårt område och har försökt höja ribban inom service till våra kunder och marknadsföring av våra objekt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Affärerna går inte alltid lika fort här som i de stora städerna men vi har sett en positiv prisutveckling sedan ca 2014, framförallt på familjevänliga (gärna renoverade) villor i Bengtsfors tätort. Under det senaste året har vi även välkomnat flera nya kommuninvånare som har valt att lämna storstadsstressen bakom sig för att testa livet på landsbygdsden. Vidare har vi mycket intresse för de många fritidshusen vi säljer, därav många som ligger nära intill någon av kommunens 399 sjöar och i övrigt mycket vacker natur.

Hur marknadsför Stephanie sina bostadsförsäljningar?

Vi marknadsför våra objekt på traditionellt sätt, det vill säga, på flera internetsidor, tidningar och skyltfönster. Naturligtvis har vi ett ”spekulantregister” med koll på vem som letar efter bostäder i området ”just nu.” Utöver det har vi ett mycket brett nätverk inom kommunen. Alla som jobbar på kontoret bor i Bengtsfors och är aktiva i samhället på olika sätt vilket bidrar till att vi har bra koll på vad som händer på orten. Vi säljer även många fastigheter i ”förväg” det vill säga, innan de marknadsförs offentlig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Stephanie säljer
Objekttyper
  • Fritidshus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Bengtsfors
  • Dals-Ed
  • Färgelanda
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Stephanie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Stephanie Brodeur Flink
är mäklare på

Är du Stephanie Brodeur Flink?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis