Stellan Schewenius, Mäklare på Fastighetsbyrån Helsingborg

Stellan
Schewenius
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Visa Stellans rekommendationer

Om Stellan Schewenius

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Stellan?

Mest anlitade fastighetsmäklaren i Ängelholms kommun 2017!

Mäklare sedan 2012 varav de första tre åren i Helsingborg. Under tiden i Helsingborg var Stellan en av de mest säljande mäklarna på en av Sveriges mest konkurrensutsatta marknader. Under tiden i Helsingborg hade Stellan hela tiden målbilden att i framtiden driva sitt eget kontor inom Fastighetsbyrån. Efter att ha blivit antagen till Fastighetsbyråns nationella Traineeprogram för blivande franchisetagare 2014 så blev drömmen sann när han tillsammans med Niclas Fischer fick chansen att ta över och driva Fastighetsbyrån i Ängelholm. Stellan är även diplomerad säljtränare i Fastighetsbyrån där han drev säljträning för kollegorna i Helsingborg och har gjort flera rekordförsäljningar i såväl Helsingborg som Ängelholm.

Än idag återkommer kunder från tiden när Stellan jobbade i Helsingborg för att få hjälp, ett kvitto på väl utfört arbete.

Vad skiljer Stellan Schewenius från andra mäklare?

Mest anlitade mäklaren i Ängelholm 2017.

Jag drivs av ett stort tävlingshuvud, stort fokus på nöjda kunder och lever på att mina kunder vill rekommendera mig. Framförallt drivs jag på att verkligen skapa rätt förutsättningar vid alla försäljningar, att med hög energi och på ett modernt vis skapa möjlighet att få så bra betalt som möjligt som kund. Att förändra den traditionella mäklaren till att bli en mer aktiv säljare är ett fokusområde. En bra säljare ger sina köpare maximal trygghet och sina säljare en optimerad försäljningsprocess.

Mina affärer genomsyras av energi, entusiasm, trygghet och god kommunikation. Det läggs stor vikt på att säljaren får vara med och påverka affären genom öppen kommunikation. Jag vill alltid överträffa förväntningarna och har gjort flera rekordförsäljningar det senaste året. Välkomna att kontakta Stellan för en kostnadsfri värdering.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Ängelholm är attraktivt för en bred målgrupp. Det geografiska läget är stadens stora fördel med närhet till hav, natur, flygplats och motorväg. Bostadsmarknaden har under många år varit intressant och utvecklats positivt utifrån ett prisperspektiv.

Efter flerårig erfarenhet från bostadsmarknaden i Ängelholm och nordvästra Skåne känner jag till alla fördelar med kommunen.

Hur marknadsför Stellan sina bostadsförsäljningar?

Med tanke på att jag är den mest anlitade mäklaren i Ängelholm så jobbar jag väldigt mycket med mitt egna spekulantregister med kunder jag träffat på andra visningar. Har jag kunder från tidigare försäljningar är det en självklarhet för mig att jobba aktivt med dessa vid en liknande försäljning som följer. Att lägga ut en bostad på Hemnet kan alla göra men det är den mäklare & mäklarfirma som är bäst på att arbeta aktivt med sina kunder som gör skillnad för dig som säljare. Fastighetsbyrån i Ängelholm är kommunens största mäklare och kundnyttan i det ligger i att vi når och har fler kundkontakter än alla andra aktörer, arbetar vi med dessa på rätt sätt får vi också mer lyckade försäljningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-05-20.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Stellan säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Stellan erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Stellan Schewenius
är mäklare på

Är du Stellan Schewenius?
Logga in och redigera din presentation här.